Mltmbrz Merhaba :) arkadaşlar ben bugün ilk kontrole gittim kese oluşmuş 2 hafta sonra kalp atışı için gel dediler ama iyi Bi doktor bulup sürekli ona gitmek istiyorum. Öneriniz var mı? Siz kime gidiyorsunuz :)
Nurrr53 Mnevvr53 merhaba bende Sibel hanıma gidiyorum ama 2 aydır sıra bulamadığım için gidemiyorum siz nasıl sıra alıyorsunuz
Mltmbrz Mnevvr53 bende Sibel hanıma gitmeyi düşünüyodum zaten ama sizdende güzel yorumları duymak içimi rahatlattı :)
Ruvisinbuglosu Ben şar hospitalde asiye hanıma gidiyorum gerçekten mükemmel bir doktor ilk doğumumda da ona gitmiştim
Mltmbrz Ruvisinbuglosu evet onuda duydum iyi bi doktormuş ama hastane olarak güzel yorumlar görmedim hiç şar için
Mnevvr53 Nurrr53 ayin sonuna yakin randevuler yeniliyo bu hafta yani pazartesi gününden ihtimaren takip edin 28 izinde mesela calisma gunu sabah gidip kagida isminizi yazip sira alabilirsiniz 11 kişi kabul ediyorlar
Nurrr53 Mnevvr53 daha önce hiç böyle sıra almadım da o yüzden kaçta gitmem gerekiyor? Birde kağıda ismimi TC mi yazıp sekretere mi vereceğim
Mnevvr53 Nurrr53 yok canim sabah 6 bucuk yada 7 gibi gidip kagit asiyor guvenlikçi polinlikligin orda kadin dogum girisin kapisina ismini yaziyosun sadece siraya diziyorlar o siraylan hangi dojtora gitmek istedigini söyluyosun giris veriyorlar
Nurrr53 Mnevvr53 anladım çok teşekkür ederim yarın böyle dediğiniz gibi gidip sıra almayı deneyeceğim