Nisa97_ Merhaba arkadaslarrr.Ben ikiz annesiyim.31.haftadayım suanda.76 kilo ile hamile kaldım şimdi 85 kiloyum.sizler de durumlar nasıl hadi konuşalım 😊😊😊
Sonay-34 Kubra5734 ayyy maşallah bende 37+4 14 kilo aldım ama ilk hamilelik 🤰 nelere dikkat ediyorsunuz
Kubra5734 Sonay-34 hic dikkat etmiyorm aslnda protein agirlikli besleniyorm ilkinde asiri abur cubur ve cikolatali seyler tuketmistim ondan okdr sismistm bubda tam tersi yemege agarlik verdim
Aysee21 Hazella aslında pek dikkat etmem canım ne isterse yiyorum hemde baya büyük porsiyonlarla günde 5 6 öğünüm var ama kilo alamıyorum 😂
Emdok Hafta 1.5 kilo aldım. 68.5 ile gebe kaldım 70im şu anda. ☺️Boyum 179. 12 kilodan fazla almak istemiyorum son aylarda daha çok almak istiyorum. abur cubur ve tatlıdan hamur işinden uzağım normal beslenmeme devam ediyorum☺️😇
handan93 51 ile hamile kaldım sonra 48e düştüm ilk dört ay hiç kg almadım şuan 21. Haftamıza girdik tekrar 51kg yim 🤭
Aysegul2210 Aysee21 o bunyeden bende istiyorum ya şu içsem yarıyor evlenmeden önce ben 5 doktor gezdim kilo alamıyorum 41 le geziyordum şimdi 63 çıktım kilo vermek için uğraşıyorum 2 ayda 10 kilo aldım 😭
Alyaesmaa Nisa97_ 20+5 haftalığım 67yle hamile kaldım şu an 69buçuğum 70e hayatımda ilk defa çıkcam🤦🏻♀️😂 Bir zamanlar 51kiloydum ahh ahh keşke kilo alıyım diye zorlamasaydım😂
babyandmommy Vera_vera çok iyi bence, ben ilk 3 ay çok aldım iştahım çok açılmıştı. 70im 80-85 arası doğum yaparım diye düşünüyorum 😬😂