Gktrkzbn2020 21 haftalik hamileyim 3lü tarama sonucum 1/397 cıktı. Doktor yüksek amniyositonez yapılması gerektiğini söyledi. Amniyosentez için haftam dolmak uzere. Yarına kadar karar vermem lazımmış. Basına böyle bişey gelen var mı?
Gulce5038 Gktrkzbn2020 ikili normal cıksa da doktor yine de üçlüyü yapıyor mu ikili testiniz nasıldı benm normal cıktı ama o kısmı bilmiyorum ikili normal olsa dahi üçlüyü de yapıyolar mı
Muratnannesi Gktrkzbn2020 işin ehli bir doktor yaparsa sorun olmaz. Bence yaştır için rahat olsun. Bende yaptıracaktım üçlü taramam normal çıkınca gerek kalmadı
Gulce5038 arzubldk çok stresli o iki haftayı beklemek Allah yardımcısı olsun inşallah sorun olmaz kimsede sag salim alır herkes kucagına
Alizel arzubldk üçlü test son yıllarda artık tercih edilmiyor.yanılma payı çok yüksekmiş. Eğer ikili test normal ve ultrasonda ense kalınlığında burun kemiğinde vs bir problem yok ise bence başka dr a daha görünün. Aklınıza kötü bir şey getirmeyin.
arzubldk Alizel yok ben takılmıyorum zaten içim rahat ben sadece prosedür işlesin eksik kalmasın diye yaptırdım her şey allahtan sonuçta sağlıkla gelsin bebeklerimiz ❤️
Muratnannesi Gktrkzbn2020 33 yaşındayım ben 2li riskli çıkıp 3lüyğ yaptırınca birde peritonolojiye gidince içim rahatladı