ilkgozagrimhavinim Kızlar detaylı ultrason fiyatları çok uçuk. Anadolu yakasında yaptırabileceğim uygun bir yer var mı?
Huriyekayhan ilkgozagrimhavinim ben medipol koşuyolunda yaptırdım doktorun namini çok duyduğum için gitmiştim. Harika bjr doktordu Hakan Şefik apaydın muayene ücreti 800 kusur TL
Berryusss Avicenna umut hastanesinde yaptirdim 40 dakika sürdü ve doktor cok deneyimli diger coxuklarimdada o bakmisti ..375 tl ücret
Berryusss ilkgozagrimhavinim dün yaptirdim bende detayli ultrason kontrolümü ..fiyat bilgisi yeni bilgi
ilkgozagrimhavinim a_burcu_bur o ne ya okadar.. Gerçekten yeterince fiyat ödüyoruz her ay.. Yazık günah
Sulee_ blue5 bende mayısın son haftası gitmek istiyorum ama simdiden randevu almam gereklimi yoksa hemen randevu veriyorlarmı
Berryusss a_burcu_bur randevu alman gerekmiyor ama doktor saat 3e kadar hastanede o saate kadar gitmen gerekli hastaneden giris yapiyorsun ben dün 1 kisi bekledm
a_burcu_bur Berryusss normalde ben yüzyılda muayene oluyorum. Yarın da kontrol var. Bakalım doktor ne dicek. Olmadı dediğin gibi yapar, gider beklerim 🥰
a_burcu_bur ilkgozagrimhavinim evet maalesef Allah’tan bende TEB she card var da üç taksite bölüyo otomatik 😝😂