duranneslihan0110 Merhaba kızlar 34.haftadayız sağıma soluma dönerken ayağa kalkarken yatarken sürekli özel bölgem de ağrı var başı aşağıya döndüğü için mi acaba ağrı ama bu aralar daha fazla arttı
N_A_Z_L_I_M duranneslihan0110 34+2 haftalığız aynen bende de var bazen saplanıyor resmen adım atamıyorum 🙄
Serapveminikleri duranneslihan0110 Evet ondan cnm :( benimde bu hafta başladı ayakta iken batıyor çıkacak gibi oluyor hemde
Selmakaraduman20 duranneslihan0110 yemin ederim iki haftadır öldüm o ağrıdan yaaa 3.ncu hamileliğim ama ilk defa bunda böyle birşey yaşadım çok kötü yaa🙄🙄
alyagulce Kubracan28 iki hafta var kontrolüme 34 de sırt ve kasık ağrısı başladı geçtiği de oluyor 😕🤷🏼♀️
Rolria duranneslihan0110 Benim de o haftalar başlamıştı vücudunuz yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor bebeginiz de 💛🙏🏻
Selmakaraduman20 duranneslihan0110 ya valla çok kötüyüm pazartesi randevum var bakalım ne dicek doktorumuz🙄
duranneslihan0110 Selmakaraduman20 benim de randevu pazartesi günü sizce doğum için gün verirler mi sizin doktorunuz gün vericek mi sezeryan olucam ben zaten