Merhaba herkese kızlar biraz uzun olucak ama resmen kafayi yemek üzereyim.2 haftadır felan cok fazla kasilmam oluyor özellikle uzandigim zamanlarda. Ben normal diye üstüne düşmemişti m ama pazar günü karnıma ağrılar girince bi doktora gidelim dedim. Ultrasonla uzun uzadıya muayene etti bebek cok aşağıya inmiş kasilmalarindan dolayi erken dogum olabilir yat dinlen dedi ve magnezyum verdi. Bu arada 2. Gebeligim yatıp dinlenmek pek mümkün olmuyor 2 buçuk yaşında kızım var. Her neyse dun gece cok ağrılarım oldu yattım uyudum sabahta geçmemişti. Ishal oldum üst üste 3 kez sabah. Sonra tuvalete gittiğimde peçeteye silince hafif hafif kan geldi. Bende basur var ondan sandım peçeteyi biraz vajinama sokup sildim baktim ki vajjnadan geliyor panik oldum hemen eşimi aradım hastaneye gittik. Ve çokta ağrılarım vardi zaten. Doktora anlattım muayene etti karin agrin ve ishalim hamilelikten değil dedi peki ya kanama dedim olabilir dedi ama icim hic ama hiç rahat değil hala karnımda ağrılarım var kendimi takip edicem bi daha kanama olursa gidicem benimle ayni şeyleri yaşayan var mı doktorun kanamaya normal demesi bana cok garip geldi ya 🥺🥺