Ezgiparlak Hanımlar 27+2 deyim henüz bebeğim için alışveriş yapmadım.Siz nerelerden aldınız ? Hangisi fiyat açısından kalite açısından iyi instagramdan aldıysanız güvenilir sayfaların kulllanıcı adını yazar mısınız ?
Elbet-birgun-kavusacagiz Ezgiparlak arkadasim En ucuz bebek marketten aldi hem ucuz hem cok kaliteli hem de cabuk geliyo kargosu sizede tavsiye ederim uygulamasida var indiredebilirsiniz😊
nurdane3504 Ezgiparlak ben çoğunu lcw den aldim kalitesini çok beğeniyorum birde 5li çıkış seti zıbın alt şeklinde de Instagramdan koala bebe giyimden aldım oamuklu onlarda çok güzel geldiler tavsiyel ederim🙂
99sumeyya Ezgiparlak Ben e bebekten aldim biraz bambu ürünler pamuklu ürünler guzeldi. Birazda civilden alicam civil ebebege gore daha uygun ayni urunlerde bile uygun. Henuz tam alışverişe baslamadim. Yine oralardan alırım diye düşünüyorum
Dilekcnkn Ezgiparlak Ben iki oğlumada Lcw dan aldım hep allah nasip ederse şimdide oradan alacağım bir kaç birşey seçtim bile arkadaşım İnstagram da kiraz bebik sayfasından almıştım oğluna bir kaç birşey kalitesi güzeldi ve çok tatlılardı ☺️
Esra_42gunindi Elbet-birgun-kavusacagiz hemen indirdim gerçekten çok uygun fiyatlar güvenilir mi bi uygulama mı acaba merak ettim de 🤗
baby_mama En fazla LCW’den alışveriş yaptım. Kalıplarının kullanışlı olduğunu söyledi çevremdekiler. Onun dışında az az Civil, E bebek falan.
Suzantuysall baby_mama lcw nın kalıpları çok dar ve boyutları kısa mesela kazakları oluyo bedenine ama kısa olduğu için beli açılıyo sürekli büyük almak gerekiyor biraz
Baloncuk41 E bebek lcw ağırlıklı alıcam sanırım az giyicek ama genede ilk yikamada yamulsun istemiyorum aldıklarım.
baby_mama Suzantuysall öyle mi bana da hep tulumlarını falan övdüler, uzun süre giyiliyor dediler. Bakalım kullanıp göreceğiz
paradiseeeeee Ezgiparlak bütçene neresi uyuyorsa ordan al canım ben hep ebebek ve civilden aldım hm ve Zara daha pahalı lcv de çok güzel aöa daha almadım oralardan şimdilik bunlar ama insagramdan almak istemedim daha yenidogan kalitesi bilmeden %100 pamuk mu bilmiyorum güvenemem o yüzden bildiğim yerlerden aldım
ug_fa-3diplomalianne Ezgiparlak enucuzbebekmarket prensesbebe instagramdaki sayfalardan gördüğüm güzel uygun fiyatlı ve kaliteli yerler