Tubiayse Ya bişey sorcam kızlar son adet tarihim 9 mart ama 7 haftalık 4 günlük bebeğim kaç yapmam lazım burdakiyle tutmuyoe
Morvy Tubiayse ultrason kağıdında öyle yazıyor olabilir bebeğiniz 1 hafta önden gidiyor olabilir benimkide en başından beri hep bir hafta önde ama doğum tarihi hesaplanırken dediğim gibi son adet tarihinin ilk gününe bakılır.
perilice123 Tubiayse benim de 15 haftaya kadar hep bir hafta onden gidiyordu 15haftada oldugu yere normale dondu. O yuzden sizin haftaniz daha erken adet tarihinden hesaplamaya devam edin bence.
Tubiayse Son adet tarihi yaptım şimdi 8 haftalık 3 gün çıkıyor doktorun dediği de 7 haftalık 5 günlük
mucizebebek03 Tubiayse 14 mart diye gir canım sende benim gibi olmuşsun adetin hemen bitince döllenmiş bebiş ondan öyle çıkıyor benimde 13 ocak ama tüm veriler ultrason vs filan 18 ocaki gösteriyor sen 14 mart diye gir uygulamaya doğru cikar😘
Tubiayse mucizebebek03 şimdi 13 mart yazdım canım geçen çarşamba gittiğimde 7 haftalık 4 günlüktü bugün de 8 haftalık 5 gün doğru dimi teşekkür ederim bu arada
mucizebebek03 Tubiayse evet canım haftasına göre dogri girmişsin rica ederim canım ne demek forum bilgilenmek için var ıyiki de var🥰😘