BRUTAL-BETTY Ela20 16 haftalıkken özelde öğrendim devlette doktor kıza benziyor kesin bir şey diyemem dedi ertesi gün özelde kesin erkek olduğunu öğrendim
Fatos_teke46 Nazzprlkci hayırlı olsun ❤️😍 doktorunuz kızmı demişti önceden ? Yoksa % olarakmi tahmin vermişti
Nazzprlkci Fatos_teke46 Tesekkurler canim 💙 evet ilk kiz dendi dun pipisini gorduk kesin olarak erkek🥰
Fatos_teke46 Nazzprlkci sağlıkla kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah rabbim bizede dün kız dendi alisveris yapmak istiyorum korkuyorum değişir diye 😁
NurCeren00 Nazzprlkci allah analı babalı büyütsün 🥰. Salı günü inşallah bizim yaramazda gösterir kendini 😍😍😍.
Seminn Nazzprlkci sağlıkla al kucağına canım benim kızım olacak öğrendiğimde ki sevincim geldi aklıma bunu okuyunca🤗🤗
Fatos_teke46 Nazzprlkci 20+4′üz 🤷🏻♀️ ama doktorumuz bir erkek bir kız diyor kafamız karıştı çünkü 🤦🏻♀️
Mamacitaa5 Nazzprlkci bende kız hissediyordum doktorda tahmini kız demişti sonra pipi görünce oğluş geliyor bizimde olsun canları sağolsun kızda bizim oğlanda💙🤗