Nazzprlkci Cilekkz-22 iyimisin sen ya😅 tamam hadi yorumun icin Tesekkurler baska birsey yazma benim sayfama
Nazzprlkci Cilekkz-22 anlama kapasiten sınırlı sayida galiba canim? Yorumunu yaptin bende cevap verdin birdaha da yazmani istemiyorum. Emir de vermedim. Sakana karsilik bende saka yaptim Tesekkkur ettim sen yanlis anladin ve hala uzatiyorsun
Cilekkz-22 Nazzprlkci yazmamı istemiyomuş o zaman haddini bilip kenara çekileceksin burda senin uşağın yok ahkam kesmeye hakkında yok şimdi iyi günler BYY
Zelsonr Nazzprlkci Gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına 💙💙🤲 Hadi gel açtım kollarımı 🤗🤗
prensannesi62 Nazzprlkci hayırlı olsun arkadaşım 😂😂 bende rüyalarıma kadar kiz beklerken oğlum bizede gösterdi baya baya cinsiyeti haha😂😂
Nazzprlkci prensannesi62 sanada Hayirlisi olsun insallah 🙏🏻 Bende ruyamda gormustum hep erkekti bu sefer kesin olarak gosterdi kendini erkekmis💙
Ela20 Nazzprlkci hayırlı uğurlu olsun sağlıkla dünyaya gelsin. kaçıncı haftada kız demişlerdi kaçıncı haftada kesinleşti erkek olduğu
Nazzprlkci Ela20 tarama testine gitmistim canim 12 haftalikken kiz dedi doktor 15 haftalikken gittim bugun pipisini gorduk kesin erkek dedi doktor bende gordum🙈🤣
BRUTAL-BETTY Ela20 16 haftalıkken özelde öğrendim devlette doktor kıza benziyor kesin bir şey diyemem dedi ertesi gün özelde kesin erkek olduğunu öğrendim
Cansel0694 Nazzprlkci ahh banada %80 kiz demislerdi dün pipisini gösterdi baska bi doktora oğluşum ❤️ kiz olacak diye isim buldum kizim kizim diye sevdim karnimi 😂 simdi oğluşuma isim arıyorum 🙂
Nazzprlkci Cansel0694 ayy Hayirlisi olsun canim sanada🙏🏻 Bizde kiz bekliyorduk sasirdik acikcasi Hayirlisi bakalim saglikli olsunlarda👼🏼💕