Nazzprlkci Kesin artik cinsiyeti belli oldu erkekmis😇 doktor pipisini bile gosterdi😆 kiz beklerken erkek oldugunu ogrendim. Erkek hamile anneleri gelin bi sarilalim🥰🥰
BayanZuzu Nazzprlkci Hayırlı olsun canm bende erkek annesi olucam inşallah tahmini dogum tarihin ne zaman☺️
Emregizem Nazzprlkci ayyy 15 +2 haftalığıx doktor kıza benziyor dedi ama emin konuşmadı biz kıza alıştık bide değişirse şok geçiririm😅😅erkek kız sağlıklı olsun da farketmez tabi..
buket71 Nazzprlkci benimde ikinci gebeliğim bi oğlum var bunu sizin gibi kız dedim erkek olacagını öğrendim ve şok oldum 😂 sağlıklıca gelsinler inşallah
BRUTAL-BETTY buket71 benim de 2.hamileligm doktor kıza çok benziyor demişti hep ve sonunda erkek olduğunu öğrendim 🙈
Dilara0638 Nazzprlkci banada 12+1 de %90 erkek dedi eşimle birlikte kızımız olsun çok istiyorduk biraz buruk bi sevinç yaşadık ama yinede çok şükür 🥰 2 gün sonra tekrardan teyit etmek içim gidecez bakalım 😊
Zyneepemree Nazzprlkci hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren eşim, ben ve çevremizdekiler hep erkek demişti doktor da şaşırtmadı 😂
BayanZuzu Nazzprlkci biz erkek istiyoduk rabbimde gönlümüze göre verdi erkek istememiz sebebi ise ALLAH sonra yine evlat nasip ederse onlarin başında bı abisi olsn istedm yoksa evlat evlattir tabi kız erkek fark etmiyor ☺️