KkubraOz Mom789 bana da gelebilirsin Ankradayım balkona mekan yaptım sırf eşimle rahat rahat içleim diye 😂 eşim gidip cafede içiyor diye doğum gününde nargile aldım hem adam artık evden çıkmıyor hem beraber daha çok vakit geçiyoruz 😂evin cafeden farkı yok😂 nargilesini kapan bizim eve geliyor 😂
Mom789 KkubraOz oh ne güzel ya benimki nargile sigaraya karşı hep gizli içtim ama eve aldığım an atar asagi,su çocuk bo doğsun hazır olun haziran ayı ortasında doğurdum nargilesii olan postu acicam adreslere açığım bebemide alıp geliyorum 😂😂😂
Kghkflfk KkubraOz istanbuldayım olsam kesin gelirdim 😀😀 eşim şuan karşımda nargile içiyor bende izliyorum😀
Eminos123 Kghkflfk nargile ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Cok severim esim hazirlar yakar haftada icerdik ama simdi 25 haftaligim icemiyorum cok canim isterse bi iki cekiyorum ama boyle tadina vara vara degil dogursam da bi icsem gerci o zamanda emziriyoruz emzirirken arada icerdim ama
KkubraOz Kghkflfk oooo nargile kafesi varmışş tam bizlikkk 😂😂 ben eskiden nargileden tiksinirsim nasıl olduysa bağımlısı oldum 🤣 hamileyken canım çok çekiyodu eşim içince 😂😂 canın meyve sebze çeker çocupun vucudunda bişeyler çıkar derler ya yemezsen bende eşime benimkinde duman çıkacak heralde diyodum 😂😂😂
Eminos123 Kghkflfk ilk gebeligimde arada iciyordum valla o zaman esim daha sık yakardi simdi evde cocuk olunca cok yakamiyor heryeri karistiriyor oglum cunku
Kghkflfk Mom789 @KkubraOz bende eşimin istanbulda nargile kafesi olduğunu belirtip sizleri davet ediyorum hanımlar😀
KkubraOz Mom789 ayy getir getir valla ben sana nargileyi yaparım bebişlede oynarım 😂😂 hHahahah ne tarafta oturuyorsun canım
sema12818 Kghkflfk sigaradan kat kat daha zararlı. Hatta bir nargileden alınan nikotin sigaraya göre %70 daha fazla.
Mom789 Kghkflfk hhaahaha yaktın beni oraya cok uzak anacım zaten 2 aydır ayrıyız barisamadik valla boşar bu sefer😂😂😂😂
Remziye_2121 Kghkflfk benim de cnm nargile çekiyor ama eşim doğumdan sonra içersin dedi sigara içtiğim yetmiyor nargile de içsem kötü olur doğumdan sonra içecem