ayseyilmazzzz6161 Arkadaşlar 39+2 oldum ama bebek sanki ömür boyu içimde kalmak istiyor gibi😂😂 benim gibi olanlar var mı Allah aşkına her gün doğuracağım ümidiyle yaşıyorum ama gelmiyor😂 akşamları sancım oluyor bazen ama her gün değil napcaz bilmiyorum
Minnosunannesiii ayseyilmazzzz6161 🤣🤣🤣 benim 38+3 evi süpürdüm toz aldı. şimdi de yerleri silicem 🤣 sonra banyoyu duvarları boydan yıkamayı düşünüyorum 🤣 Biraz yorulursam gelir belki 🤣🤣🤣
cey_ceyda ayseyilmazzzz6161 evi kaçıncıya temizliyorum sayısını unuttum tam bu son temizlik bir iki güne doğum yaparım diyorum ev tekrar batıyo bebek gelmiyo 39 hafta bitti benimde. Çok sıkıldım iyice gerildim son haftalar gerçekten hiç geçmiyormuş😄
Ezgice0 Minnosunannesiii yapmayın bu kadar kendinizi yormayın doğum başlarsa hem bebek için hem sizin için kolaylık açısından sizin enerjinize çok ihtiyaç var 🤗💕
Tgbygt Minnosunannesiii Bende 38+3 bendede tık yok ve dördüncü gebeliğim arada hafif bel ağrım oluyor oda geçiyor hiç gelmicek gibi duruyor😔
ayseyilmazzzz6161 cey_ceyda aynen öyle vallahi fiziken de çok yoruluyorz ağrılarımız oluyor 🤦♀️ umarım bir an önce gelir bebişlerimiz😂 bszen ne yapsak da bebek gelmek istemeyince ikna edemiyoruz
Minnosunannesiii ayseyilmazzzz6161 🤣🤣 iş bitti ben bittim ama bebek ortada yok 🤣🤣🤣🤣 Ezgice0 SutlacimiYedimmiBen Tgbygt Prensesannesi57 Acaba yokmu doğurma İn erken taktiği yahu bide kızlar erken gelir derler 🤣🤣 Bi koltuk kaldı silmediğim Bi arkadaş 38+3 koltuk silip doğuma gitmiş olmadı gece koltuklara girişşcem 🤣🤣🤣
cey_ceyda ayseyilmazzzz6161 aynen öyle minnakların keyiflerini bekliyoruz. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah 🤲😄🥰
ayseyilmazzzz6161 Duyguharun bir an önce gelmesini diliyorum insan bu günlerde daha da sabrsızlanıyor😂
ayseyilmazzzz6161 Cevirmenannee yaaaaaaa🤩🤩 darısı tüm bekleyenlerin başına canım sağlıkla kucağına al insallah💖💖
molsalkim ayseyilmazzzz6161 son günler geçmez bilirim ama annesi 40 hafta tam günü ve 42 ye kadar yolu var son günleriniz hafif geçer inşallah hayırlı doğumlar
Melisa12 38+3 olduk bizde yarın tam 9 aylık oluyoruz ama gelmek isteyen yok sabah bel ağrım vardı o da geçti biz yaklaştıkça sabırsızlanıyoruz ama onların keyfi yerinde 🤭😇🤰🏻🤷🏻♀️
Buketkucuk ayseyilmazzzz6161 aynı durumdayız bende 39+3 haftalığım kızım gelmek bilmiyor ne yazık ki bence doğmayı unuttu🙈😂 Yer falan sildim merdiven inip çıktım yok gelmiyor, arada bel ağrım sancım oluyor ama arkası gelmiyor
ayseyilmazzzz6161 Buketkucuk insan her seferinde ümitleniyor bu sefer gelecek diye ama yok yine hüsran 😂