Rbn Merhaba hanımlar medicalpark hastanesine giden memnun kalan var mı bana doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz 🤗
Tugba_13 Rbn ben çok uzun süredir kadın doğum için gidiyorum. Bülent hocanın hastasıyım ve çok memnunum. Ameliyathane, odalar, hemşireler genel anlamda ilgililerdi. Şimdi Allah nasip ederse doğum için gideceğim.
Rbn Tugba_13 bende bugün konuşmaya gittim uzman doktor istersek 9.500 operatör istersek 8.500 dediler sizin doktorunuz nedir
Mamy987 Rbn memorial a gidiyorum aşırı memnunum benim beklentimi karşılamadı medikalpark şuan verdiğim paraya değiyor bana gösterilen ilgi
Tugba_13 Rbn benim doktorum operatör. Ben özel sağlık sigortası yaptırmıştım gebelikten önce. Sadece doğum ücretini öğrendiniz mi? Çünkü muayeneleri sgk ek ücret hesaplamadan girip, doğuma ücret ödeyebilirsiniz.
Diilruba Mamy987 Merhaba memorial de doğum ücreti ne kadar acaba ben özel bir doktora gidiyorum doktorum koru ve memorial de doğum yaptırıyor henüz hastaneye karar vermedik ama memorial düşünüyoruz
Zeynep8687 Bende tobb a gidiyorum hem tenha hem doktorum doçent her an doktorumla irtibat halindeyim 9000 tl ye anlaşmıştık doğum paketi şu ana kadar çok memnunum tavsiye ederim
gullcannn Rbn Canım keciorendeysen. Etlik lokman hekim hastanesine gel. Yakında olur sana. Ben çok memnunum Elif Terzi doktorum bir dene istersen
Rbn gullcannn ya orası için iyi şeyler duymadım o yüzden hiç araştırmadım canım memnunsan bakabilirim sen paket mi yaptırdın
gullcannn Rbn Doktor önemli canım lokman hekim içinde diğer hastaneler icinde. Ben etlikte büyüdüm ailemde de cevremde de herkes Elif Terzi ye gidiyorlar yıllardır çok memnunuz. Hatta bu forumda çok kişiye onerdim giden hatta doğumunu yapan bile oldu sonrasinda bana çok teşekkür ettiler. Elif Hanım trt haberin vs programinada çok konuk oldu şehir dışından gelen hastaları bile var. Ben almamistim paket eşim polis olduğu için indirimli çünkü bize. Ama indirimsiz hali sadece doğum 5400 paket 6 küsür 7 ye yakındı.
Rbn gullcannn benim eşimde polis ne kadarlık indirim yapıyorlar açıkçası çok hastane doktor araştırdım fiyatlar yüzünden sadece doğum mu yaptırsam paket mi çok düşündüm çevremde de danışıp sorabileceğim kimsem yok o yüzden kim neresi iyi diyorsa bakmaya çalışıyorum ama çoğu yerin fiyatı çok uçuk