Biranne2121 Ebru-001 bendede aynısı yazıyor yani 1 ve 2 den faylandığımız için bundan faydalanamıyoruz
Ebru-001 Writebirds bendede öyle yazıyr babamda da kapsam dışı yazıyor sanırım ne süreçse incele incele bitmedi 😂😂
Mom54544 Writebirds tam bir yildir aynısı yazıyo bende de eşimde de annemlerde de neyin süreci neyin devamı anlamadım mübarek neyi inceliyolarsa sanki 🤷🤔
Mom54544 Writebirds tabi çok var aaa bı senedir araştır araştır bitmedi tüp bebek için evdeki bileziklerimi bozdurdum ne devletin hastanesinden hayır var ne devletin kendinden süründürduler resmen 3 sene canımıza tak etti en sonunda çocuğumuz olunca hesabına atarız diye ayırdığımız para çocuk olmadan uçtu gitti elden
Mom54544 Writebirds Hemde nasıl tamam gerçekten ihtiyaç sahibine gitse neyse diycem gitmeyen de var yani amcama bile çıktı gene çene esnaf olduklarından mıdır nedir bilmiyorum evleri olmasına rağmen ona bile verdiler babama falan vermediler ki babam su an evde onlar calisiyo izin belgesi ile 🤔
Writebirds Mom54544 ya nasıl Bi iş bilmiyorum çok zor durumda olanlar var bizden bile kötü durumda olanlar var, ALLAH yeterince versin fazlasını istemem zaten, napalım imtihanımız maddiyat olsun sağlımız yerinde olsun başka bişi istemem,
Dnzmira24 Ben geçen sene bu aylarda yapmıştım daha dün sonuçlandı gittim dün aldım paramı ilaç gibi geldi ihtiyacım da vardı bebeğimin igtiyaclarini aldım şükürler olsun 🙂