Haticecakirr Kızlar detaylı usg yaptıran var mı bu hastanede CD ve renkli ultrason kağıdı veriyorlar mı kaç dakika sürüyor ve Hümada radyolog bakıyormuş bildiğim kadarıyla iyi biri mi ilgileniyor mu ?
yagmurakcali Haticecakirr canım ben ilk gebeliğimde yaptırmıştım Hüma da radyolog bakıyor renkli değil baktığı usg doktorum buna bende bakıyorum boş yere para vermişsin demişti CD vs vermiyor bi kağıt üstünde de bi usg vardı siyah beyaz okadar
Nisanurunannesi3850 Haticecakirr ben hamileligimin basindan belli hümaya gittim dogumumu da orda yaptim ama detayliyi orda yaptirmadim hic onermemislerdi yaptiranlar. Kızılay hastanesi serif isin o da radyologdu ama gayet memnun kaldim 250 tl odedim renkli de gösterdi resimde verdi. Aklinizda bulunsun istedim😊
yagmurakcali yagmurakcali 15 20 dk sürmüştü bebek uyuyordu meyve suyu iç çikolata ye biraz yürü gel dedi toplam yarım saat filan sürdü
Haticecakirr yagmurakcali ne zamandı canım 🤷♀️ Bide siyah beyaz ultrasondan ne anlayacak ki ya koskoca doğum hastanesi renkli usg yok mu 😔
yagmurakcali Haticecakirr 3 yıl önce ama bu gebeliğimde de araştırdım aynı kişi yapıyor doktorum da söyledi çok iyi doktordur çok iyi ultrason bakar ama aynı şeylere bende bakıyorum eğer üst düzey ultrason istiyorsan peritanolog bakması gerekiyor canım 🤷🏻♀️
Mavi_Lal Haticecakirr Selam canım. 30 dk sürdü bebeğin bütün organlarına baktı doktor tek tek söyledi. Küçük ekran usg aynı siyah beyaz renkli değildi. Yaptığı tarama sonuçlarının olduğu bi kağıt ve üzerinde 2 tane ultrason kağıdı. Doktorun anlatımı güzeldi. Ben riskli gebelik olduğum için çok stresli girdim canım aklımda kalanlar bunlar.
Haticecakirr Mavi_Lal yaaa Gözün aydın canım riskli bişey yoktur inşallah 🙏 yine mi renkli olmuyor nasıl anlıyorlar bu hastanede renkli yok heralde demi canım
Mavi_Lal Haticecakirr evet yüzüne de bakıyor gözüne burnuna dudaklarına falan da siyah beyaz olduğu için çok fazla anlaşılmıyor