Denizzz88 Kizimveben59 ben dün elbise ile gittim doktora orda çarşaf gibi bi örtü vardı zaten kaldırınca elbisemi örtüyü örttüler bacaklarımın üstünden oraya kadar
RuyasMom2 Kizimveben59 âmin âmin gerçekten öyle zorlana zorlana çok şükür geldik buralara sağlıklı olsunlar da canım gerisi önemli değil 💗
Sedasmsk benaslindayohum bende gecen cuma gittigimde dogum kanalin kısa iliskiye girmeyin dedi baska bisey demedi zaten ben bisey olur diye korkudan birlikte olmuyoruz da
Sedasmsk benaslindayohum 22 haftaligiz hayir ilac da vermedi sanci kontrolude yapılmadı sadece bebekle ilgili saglik durumunun iyi olduğunu soyledi
kaderelmci Kizimveben59 bunu bende çok düşünmüştüm yaz için hep elbise aldım 😂 muayeneye giderken giymek için ve ara ara farklılık olsun diye bir tane de hamile pantolonu aldım
Csm Kizimveben59 muaynede örtü veriyorlar, ben de direkt elbiseyle gidiyorum, tayt şort vs de giymiyorum. Bir sıkıntı olmuyor
benaslindayohum Sedasmsk e haftan daha erken. serklaj da yapilmazmiymis istersen baska doktorada gözük illa bir sekilde riske atmamak icin onlem verirler
Sedasmsk benaslindayohum kendi doktoruma gitmemiştim zaten yarin kendi doktoruma gidicem bakalim o ne dicek
Nurssss Kizimveben59 ben pek çekinmem ya doktorum annem gibi valla yer gelicek dogumda karsına gecicez cıplak neler görüyolar 😅
perilice123 Kizimveben59 ben bir iki kere elbiseyle gittim ama hava soguk oldugu icin kulotlu corabim vardi elbiseyi yukari kaldirip bacagima ortu serdi hemsire karnimi acip ultrasonla bakti doktor. Tayt falan giyince de her turlu ortu seriyorlar zaten.
sinefil Kizimveben59 Daha dün elbiseyle muayeneye gittim hep gidiyorum, üzerime örtü veriyorlar onu örtüyorum☺️
Hale_ee Kizimveben59 elbise altina sort tayt demisler ama sort tayt giyiceksem elbisenin bi anlami kalmaz ki.. ben elbisemi de siyiririm ne olacak ki