Sevgiylm34 Merhabalar 12 haftalık hamileyim ilk gebeliğim öğrendiğimden beri devlete gidiyordum ama özele gitmeye karar verdik önerebileceginiz doktor varmı ? Cevaplar için teşekkür ederim 🤗
bademsekeri42 Sevgiylm34 Bizimki Ali Acar memnunuz en başta ona gitmiştik tedavi için tüp bebek ilk denemde tuttu şükür hala ona gidiyoruz
belisslinaa Sevgiylm34 büyükşehirde nihal hanıma gidiyordum ben ilk 5 ay ona gittim şimdi memleketime geldim burada başka doktora gidiyorum
cilekreceli Sevgiylm34 ben hikmet karabacağa gidiyorum 180 lira muayene ücreti var süper bi doktor bence
Bsraklc Sevgiylm34 Medova Güler hanıma gidiyorum cokk memnunum çok pozitif birisi 8 aydır hiç degistirmedim doğumdan sonra ara sıra ziyaretine bile gitmeyi isterim çok sevdim 🤗🌺
bademsekeri42 Sevgiylm34 Kendi kliniği var biz kontrole oraya gidiyoruz . Medova da fuat demir ve büyükşehir hastanesinde Ayişe günenç varmş ben ikisini çok duydum ama gitmedim
Sevgiylm34 bademsekeri42 Büyükşehir hastanesi evime çok yakın iyi doktor tavsiyesi alırsam oraya gitmeyi düşünüyorum