3MelekAnnesi3 Kızlar smdi geldim hastaneden 16.haftada 51 kg dım suan 22+4 üm 58 kg olmusum doktor bişey demedi ama korkuyorum sizce fazla mı doktor hiç ama hiç bişey söylemedi Hamile kalma kilom 48 Suan güncel kilo 58
belisslinaa 3MelekAnnesi3 fazla tabii ki 24 haftalığım ben 47 hamile kaldım 50 kiloyum 6. Aydan sonra daha fazla kilo alınıyor ilk üç ay da bebek sizden beslenmediği için siz kilo almışsınız
Asyaayaz1 Zayıf kilo kaldığın için şuan sorun olmaz cnm ama 27 28 den sonra fazla alırsın o yüzden dikkat etmeye başla şimdiden 🌸
3MelekAnnesi3 Asyaayaz1 tuz kescem fazlasıyla tuz tükettiğimi düşünüyorum canım oglumda 16 kiloyla tamamlamıstım hamileliğimi bunda böyle olunca korktum
3MelekAnnesi3 belisslinaa ahh malesef canım yaa banada fazla geldi doktor dikkat mi etmedi yoksa ona göre normal mi o yüzden mi bişey demedi anlamadım
belisslinaa 3MelekAnnesi3 benim doktorum kilo takıntılı olduğu için ben sadece iki haftada üç kilo aldım dediğimde alma gel şekerine bakıcaz demişti şekerden hızlı kilo alımı var sandı ama şükür şeker çıkmadı
3MelekAnnesi3 belisslinaa benimde 1 ay sonra seker kontrolum var inşallah cıkmaz canım bakalım hayırlısı olsun umarım yaaa ben devlete gidiyorum pek ilgi yok zaten
-ilk-gebelik belisslinaa kaçıncı haftanızda baktı şekerinize. Bende de birden kilo alımı oldu bir on gün içinde 2 kilo seklinde asırı abarttığım bir durum da yok öncesinde kilo alımım normaldi . Şeker olabilir mi acaba kaçıncı haftada bastırabilirim