yamacinannesii Yusra21 benim de sol kasığımda vardı ağrı hep dış gebelik mi acaba dedim tek taraflı olunca ama bir problem yok yani 13 haftalık oldu şu an
Busra_kr Yusra21 Geçmiş olsun 🌸 kasık ağrıları oluyor bende de olmuştu doktora sorduğumda bebek büyüdükçe kendine yer açıyor demişti
yamacinannesii Yusra21 evet hala aynı değişen pek bişey olmadı sol bacağıma diz kapağına kadar uyuşma ağrı gibi oluyo
yamacinannesii Yusra21 haklısın canım ben senin haftandayken korkudan acild gitmiştim benim de bir tane boş gebeliğim var sonra uzun süre hamile kalamadım ve tesirgin olmuştum acilde ki doktor kadın doğum servisine yönlendirdi orda ki doktor progestan fitil başladı kendi doktorum da uygun gördü hala devam ediyorum üçlü taramaya kadar kullanıcam duruma göre bırakıcakmışım ayakta çok durduğum için vermişti zaten dinlenmeye bak bol bol
Yusra21 yamacinannesii bende yasakların kalkmasını bekliyorum doktora gideceğim 3 düşükten sonra ve dediğin gibi bide geç hamile kalınca olur olmaz herşeye tedirgin oluyorum bende maalesef
Yusra21 yamacinannesii maalesef öyle rabbim korusun her annenin yavrusunu ve isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu inşallah
yamacinannesii Yusra21 inaşllah canım🤲 Bir süre sonra tarama testleri ayrı tedirginlik oluyo doğana kadar hep böyle olucal sanırım
yamacinannesii Yusra21 12. Hafta da ikili tarama 4 hafta sonra üçlü tarama diye gidiyo çok var dörtlüsü detaylısı falan
carolynperry The most common cause of groin pain is a muscle, tendon or ligament strain, particularly in athletes who play sports such as hockey, soccer and football.