Escyln Merinosunannesii garmastan oluşmuş yaraları geçiriyomuş diye biliyorum lansinoh olmadan önce yara nemlendirmek içinmiş. Bide sağlık ocağı yazıyo madecassol diye bi krem var cok ucuz ama cok etkili direk yara iyileştiriyp garmastan pahalı biraz
asyamm59 Merinosunannesii tahinin üzerinde biriken yağ oluyor ya o yağı göğüs ucunuza sürün. Çok iyi geliyormuş. Henüz doğum yapmadım ben ama forum sayfalarında araştırmıştım. Bi çok kişi bunu söylemişti. Birde özge özderin doğum sonrası Instagram dan yayınladığı bir video var hastane çantası ile ilgili olarak. Orada eczanede satılan krem ismi verdi onunla çözüm buldum dedi. Şuan ismi hatırlayamıyorum. O krem sayesinde geçti diyordu.
prensimgeliyor @Siibeell merhaba kullandığınız için soruyorum 31 haftanın içindeyim erkenmi ilerleyen zamanlarda mı alıyım bozulma vs olmuyor demi
Siibeell prensimgeliyor gümüşte bozulma olmaz alabilirsiniz şimdiden, ben dogumdan sonra yara olunca alıp kullanmıştım şimdi 2. Gebeligim bundada aynısını kullanıcam bozulma olmuyo yani
Senemunlu Merinosunannesii ayva cekirdegini yarim bardak ilik suya koyun ve jel olana kadaf bekletin. Sonra gogus ucunuza surun rahatlicaksinjz
Senemunlu Merinosunannesii 2. De artik azaliyor diye biliyorum. Ben yuzume uyguluyodum arkadaslarm ayni sekilde memeden dolayi sikintiliydilar ve yaptiklari gbii rahatlamislardi
Havva01 Merinosunannesii Canım oncelikle geçmiş olsun ben henuz yasamadim dogum yapmadim ama gümüş kapakların faydasını hem çok duydum hemde araştırdım 999 ayar gümüş kapak silverin bende aldım hatta hergun 2 saat takıyorum doğumdan sonra da ağrı olursa kullanıcam bi deneyebilirsin bence 🤲🏻😇
Merinosunannesii Havva01 e bebekten aldım bakalım e bebeğin kendi markasını 2 çeşit vardı biri 999 ayar biri 995 ti 999 olanı aldım yasadıgım yerde bütün eczaneleri medikalleri aradım maalesef ki yokmuş kargo da anca pazartesi gelir umarım o zamana kadar hafifler birazda olsa yoksa günler nasıl gececek bilmiyorum her emzirme zamanı düşünüyorum şimdi napcam diye 10 dk sonra kızımı kaldırmam gerek aklım hep acımda
Buketkucuk Merinosunannesii lahanayı buzluğa koyup iyice soğutun, ardından göğsünüze soğuk kompres yaparak sarın, ayrıca ayvanın çekirdeklerini azıcık suya koyup 24 saat bekletin, jel kıvamını aldığında göğüs uçlarınıza sürün çok iyi geliyormuş geçmiş olsun😣🙏🏼
Siibeell Merinosunannesii hayır beden ölçüsü yok standart oluyo benim bildigim kadarıyla, ben ebebekten almamıştım internetten almıştım ama dedigim gibi markanın önemi yok ayarına bakın sadece 999 olması önemli
Eylulunannesi-2 Merinosunannesii açık bırak cnm müsait zamanında en azndan bi kaç saat öyle bırak. Yada en kötü bol bi tşört mü gyersn blmyorm. Krem tamamen gecrmyor sonra yine oluyor.
Happyasya Merinosunannesii bir ebe farmisol dezenfektan sürdüğünü söyledi hiçbir şekilde sıkıntı yaşamamış. Dezenfektan bebeğin yediklerine bile sıkılan dezenfektanlardan içeriği tamamen doğalmış belki bi faydası olur diye yazıyorm
Esediii Merinosunannesii gümüş kapak ve incia gogus ucu kremi icerigi cok temiz muhendiisnoglu sayfasında onerilmis bir krem🙂
Dilek060 Merinosunannesii bu silikonlu göğüs uçları var uclarida delikli bikac kisi kullandi memnun diye biliyorum deneseniz bende ondan almayi düşünüyorum
E2M Merinosunannesii ben de 2 ay boyunca çektim bir ton krem kullanmama rağmen geçmemişti, sonrasında gümüş kapak aldım o iyi geldi 1 haftada geçti🙄