Reyhanasel Hanımlar 5+5 haftalık gebeyim ve ara ara koyu pembemsi kanamalarim oluyor doktor düşük riskimin olduğunu söyledi iğneler ilaçlar başladı sizde böyle şeyler yaşayan varmı 😔😔😔
ratatosk Reyhanasel ben de yaşadım iğne ve ilaç kullandım çok şükür bi sıkıntı olmadan atlattım o dönemi. İlaçlarınızı atlamadan kullanmaya özen gösterin bol bol dinlenin ağır iş yapmaktan kaçının. Sıkıntısız atlatırsınız inşallah 🙏
Aycan95 Kkakhskdmdlffmnf bence vakit kaybetmeden bı an önce doktorunuza görünün derim iğne ilaç başlaması gerekebilir çünkü ben 1 aydır düşük iğnesi ilaçları kullaniyorum
Kkakhskdmdlffmnf Arastırdım internetten bide yakınlarıma sordum olurmuş boyle embriyo rahme tutunmasından dolayıymıs hastaneye gıtmedim o yuzden daha
ratatosk Kkakhskdmdlffmnf bunu maalesef yakınlarınızdan ya da internetten öğrenemezsiniz dr a gitmelisiniz. Tehlikeli bir durum olmayabilir ama düşük belirtisi de olabilir bunun ayrımını dr kontrol etmeden bilemeyiz. Bi an önce acile gidin önelm amaçlı iğne ve ilaç veriyorlar
Aycan95 Benimde 12. Haftada yoğun kanamam oldu 2 gün hastanede yattım ve 3 hafta sürdü kanamam 1cm acilmam vardı prulotn iğne duphaston kullaniyodum 16. Haftamdayım şu an 4 gün önce rahim ağzına dikiş atıldı.