MerveKaya38 Allah razı olsun canım benim rabbim yavrusunu sana bağışlasın belki gayet normal çıkacak inşallah da öyle çıkar ama en azından ben rahat ve güzel bir gebelik geçiricem Allah’ın izni ile bence herkez yaptırmalı bu testi hiç bir şey olmaSa bile insanın içi rahat eder öğlenden beri hastane arıyorum buldum hamd olsun canımın sıkıldığı bi nokta geç çıkacak olması korkum o ama bi doktor coraspirin leke kanama alanı yaptığına göre ağır geliyo demekki doz güzel dedi Allah’ın izni ile inşallah öyledir inşallah doz yerlidir öyle hissediyorum öyle de olur , ama kesinlikle rahat bir gebelik dönemi geçirmek için bile olsa yapılmalı diye düşünüyorum araştırın kızlar saha uygun yapan yerler de var her yer farklı fiyat çıkarıyo Ankara’da çalışılan kanlarda var kendi hastanelerinde çalışan hastanelerde var hiç bir şey evlattan değerli değil inanın eşim yapmasa bile ki Allah razı olsun ikiletmedi yüzüğümü satarım haşlığımı veririm ama yine de yaptırırdım en azından bir derin nefes alırım inşallah 🙏🏻