Reyhandmrl bende anlamıyorum güvenmiyorum da artık çümlğ hep olumsuzluk ilk bebeğim problemliydi 25 haftaya kadar anlamadılar olabilir dedim ikinci bebeğim moldu 12 haftalığa kadar anlamadılar 3. Bebeğimde kan pırtılaşma var yalvardım iğne verin diye gerek yok coraspirin yeter dediler tamam bildikleri vardır dedim ben mi bilcem bebeğin gelişmedi 6 haftalık kaybettim sonra polip varmış rahim flminde ortaya çıktı aldırma düşük yaparsan aldır dediler şok oldum gittim aldırdım neyse hamile kaldım 11 haftamın içindeyim Allah’ın izni ile bu sefer iğnenin dozu yetmiyo olabilir hocam doz testi vs yapalım yada bi tık yükseltelim dedim yeter dediler gittim test yaptım gerçekten yetmiyo hepsi sınır sanki iğne kullanmıyo gibi duruyo vücudumda düşün yani demem o ki kendim araştırıp üstüne düşmesem yine bebeğin gidecekti Allah korusun 4. Bebeğim üstelik bende insanım yoruldum diyorum anlatamıyorum derdimi güvenin inancım kalmadı yaşaya yaşaya bunları artık yarın doktora gidicem ama bebek nasıl düşünmekten kaç gündür mafoldum dozumu 0.6 yapcak hap verir mi bilmiyorum kanama alanına gelince eğer sıkıntın yoksa hiç canını sıkma canım kanama alnın olsa kanama gelmese bile leken gelir sürekli doktorda kanama alanın var diye söyler bu haftaya gelmişsin rabbime şükür Allah’ın izni ile herşey yolundadır ama içinde kalmasın doz testini yaptır maddiyatın varsa evlat için ne paralar dökülüyor İnan ki teste zorla 120 lira buldum yaptırdım dünkü aptt testlere 100 lira verdim muayane ilaçları saymıyorum bile elimden geleni yapıyoruz artık dua edip rabbime emanet diyorum ben o haftadaysa gelsem çok rahat ederdim hareket ediyo bi kere hareketli bebekten hiç korkma inşallah iğnenide kullanıyosun🥰