Esialp Kızlar bir kızım var buda erkek olsun istiyorum 11+4 de erkek e benziyor dendi 30 haftaligiz kadar da erkek dendi değişir mi ben değişmesini istemiyorum herseyini de tamamladik
MDT Esialp bizim 12. Haftada erkeğe benziyor dedi ama kesin konuşmadı 16 da kız dedi.emin olmak için detaylı ultrasonu bekledim. Kız olacak inşallah. 30′dan sonra değişmez ama
Nry0682 Mimhb Ayrıntılı ultrasonda ne dedilerse o devam ediyo cünkü en kesini ayrıntılı veriyo.30 dan sonra değişecegini sanmıyorum.
Esialp Ebruuuusalman değil canım kızım da hamileliğim çok güzel geçmişti ama oğlum çok yoruyor beni ve karnım da farkıl kızda yaygın ’di oğlum da bildin top gibi hareketleri de farklı kızım ayağını çıkarırdı sadece çok hareketli değildi ama oğlum gece gündüz çok hareketli uyumuyor desem yeridir temizlik yaparken bile hissediyorum
Ebruuuusalman Esialp ilk haftalarda nasildi bulantin cok varmiydi benimde bi kzim var ikinciye hamileyim de tabiki onceligimiz saglikli olmasi ama bide oglum olmasinida cok istyorum o yuzden cok merak ediom belirti oorak
Esialp Ebruuuusalman bulantı vardı ama öyle aman aman çok denecek kadar değildi ve sadece sabahları aç karnına oluyordu birde ben hamilelik planlıyordum ama hamile olduğumu bilmiyordu ev taşıdım belki de ondan hiç hissetmedim ama kızım bulandım oluyordu ve arada sarı su kusuyordum
Esialp Ebruuuusalman tabi ki öncelik sağlı olmaları ama bende hep erkek olsun istedim kızım 4 yaşında 11+4 hastaneye gittim özel e direk erkek e benziyor dedi 30 haftaya kadar erkek dedi Şuan 32+5 teyiz ben de değişmesini istemiyorum rabbim gönlümüze göre versin insallah
Mirved Ben de gittim 13.haftada erkeğe benziyor dedi 16 haftada yine benzettim dedi 20 haftada kız dedi hala anlamış değilim