Bltberna Arkadaşlar dişimin ağrısından uyuyamıyorum 13 haftalık hamileyim nasıl çözüm bulabilirim ? Lütfen fikir verin 😔
Buseea Bltberna Hamileyim ve dis tellerim var sen 1 gün çekiyorsun dur ben ara ara herdefasjnda ama ilaç almamaya calis hamilelikte ilaç niyeyse bana hiç iyi gibi gelmiyor çünkü bunlar hamileliğin kanunu gibi olacak daha çok seyyy geçmiş olsun 😊
Asteriks Bltberna Trimester a girmek uzeresiniz, dis hekiminize gidin ve muayene olun, konsultasyon yazacaktir yani kadin dogumcunuzdan onay isteyecektir, gebelikte sorun yoksa onay verilirse 2. Trimester da tum dental islemler guvenle yapilir.
Busra_kr Bltberna Bende aynı durumdan muzdariptim dün artık özele gittim ve yaptırdım.Sizede çok geçmiş olsun 🌸
Melike-Alya Ben bi çare bulamadım 1 aydır çekiyorum en sonunda fün gittim kanal tedavisi yaptırdım😒 şimdide onun ağrısından ölüyorum 😔
Bltberna Buseea normalde tedavi görmem gereken dişim pandemiden dolayı ertelenmişti hamile olduğumu öğrenince kaldı normalde ağrısı çok rahatsız etmiyordu fakat dünden beri ne uyutuyor ne de ağrısı geçiyor. Allah sana da sabır versin çok kötü bi durum 😞
Melike-Alya Bltberna hamile olduğumu söyledim ama yaptılar sadece kanal tedavisinden önce röntgen çekmedi sıkıntı olur diye karartıya yaptı yani doğumdan sonra gel röntgen çekip sinirlerin falan durumuna bakıyım dedi
Nefii Benimde dün geceden beri geçmedi ne yaptıysam geçmiyor bugün doktora gideceğim bakalım ne yapacak
Asteriks Bltberna Yanlis bilgilendirilmissiniz, 1. ve 3. Trimester da cok zorda kalinmadıkca islem yapilmasi istenmez ancak 2. Trimesterda tun islemler yapilir, kesinlikle bekletmeyin.
Ugurhilal Bltberna sarımsağı çok az tuzla ezip dişinizin dibine koyun biraz tutup atın geçecektir hamile değilken kanal tedavisi olan dişim çok ağrıyordu çözümü böyle buldum doğal antibiyotik ve iltihaplanma varsa kurutuyor bir zararı da yok canım Allah şifa versin inşallah