Yavuzun1annesi2 Mom673 evet şimden bukadar çalkıyor bari gelince yaramaz olmasın diyorum bende eşime 😃😃
Yavuzun1annesi2 Mom673 İNŞALLAH rabbin onları hep iyi insanlarla karşılaştırsın 🤲🤲ya buarada seni tanımadan çok sevdim görmedim bilmiyorum ama sevdim seni😊😊😍😍
Mom673 Yavuzun1annesi2 Ayyy ya çok ama çok teşekkür ederim bende sizi öyle gerçekten çok sevdim eğer İnstagram hesabı kullanıyorsunuz hesabımı yazayım ekleyin beni 🥰🥰 bukett_atass❤️
Mom673 Yavuzun1annesi2 bende Gaziantep 🥰 isterseniz numara verebilirim yine bir şey olduğunda haberleşiriz destek çok iyi oluyor böyle durumlarda 🙏🏻
Nejlavrl Mom673 benimde rahmim kalp seklinde 32 haftalik olmak uzereyiz hicbirsey olmadi cok şükür 🙏🏻
Mom673 Nejlavrl bende rahim kalp şeklinde olduğu için sol da ki keseye yerleşmiş artk Buda hangi cinsiyet olur bilmiyorum kese iki tane olduğu için soldakine yerleşmiş bebeğim ☺️
Nejlavrl Mom673 benim erkek sağ taraftaydi 30. Haftaya kadar artik sığamıyor sanırım ortaladi karnımı
Selinnglc Mom673 bende yok ama bı arkadasımda var 2 hamıleliği oldu ikiside 30lu haftalara girmeden doğdu ama çok şükür gayet sağlıklılar