Mrd3__ Yardımcı olursanız sevinirim ben yumurtlama gününden itibaren hesaplıyordum fakat son adetin ilk günü diyorlar doğrumu sizce ?? Eğer adet gününün ilk günü ise yani 1 Nisan 35 günlük oluyor yumurtlama günü ise 25 günlük oluyor 🤔🤔
Pembekurdeleli Mrd3__ bebeğim son adetin baz alınır ama bebek büyüdükçe ölçümleri küçükse yani geç döllenme olduysan ilerleyen zamanda adet tarihini doktor değiştirir 🥰♥️ Sen ona takılma bebeğinin azıcık daha büyümesini bekle ölçümlerinden belli olur o
Mrd3__ damlaozsoy tedavi ile olduğu için ben hangi gün olduğunu biliyorum o yüzden kafam karıştı teşekkür ederim 😘
ratatosk Mrd3__ tedavi ile de olsa son adet tarihi baz alınıyor benim tüp bebek benim de son adet tarihi baz alındı hep pna uyumlu da gidiyor. Sağlıkla alın kucağınıza 🎈
Mrd3__ ratatosk Yarın yani cuma günü doktorum gelmemi istedi keseyi ve bebeğini görelim dedi görünür mü sizce yarın 5+1 oluyor inşallah 🤭🤭
Mrd3__ ratatosk anladım canım o zaman 5 haftalık olduk bugün içim rahatladı bende diyorum netten baktım 26 günlük gözükmez yazıyor doktor beni niye istiyor meğer yanlış hesap yapmışım 🤭🤭
N1i2s3a4- Mrd3__ benim de son adet tarihimi baz alırsam 1 nisandan itibaren bugün 5 haftalık oluyor. Ama yumurtlamam daha geç tabi ☺️ Bana da Bu durum garip gelmişti. Benim doktorum pzartesi çağırdı. Bakalım görebilecek miyiz merak ediyorum ☺️