Denizyildizii MotherofYusuf çok güzel cnm güle güle kullan. Ahşap alan var sepet alan var bunlardan hiç kimse memnun kalmıyor. En iyisi park yatak. Ama şunu sorayım anne yanı oluyormu acaba
HavvaMerve MotherofYusuf İlk kızım da bunu kullandım sürekli tayinci olunca ahşaplardan almamıştım rahat 3 yaşına kadar götürdü çok da memnun kaldım sonra değiştirdim kızım sığmayınca ☺️
masalmmm Benim ablam 2 çocuğuna kullanası bizde de vardı hatta o kadar kullanışlı ki tahta beşik aldık bi kaç kere belki yatmıştır ama bunda düşecek dersi yok kafasını çarpcak derdi yok biraz büyüyünce kendi çıkıyo kapısından geliyo çok kullanışlı
Minecnbs Ahşaplar dekoratif olarak çok güzel duruyor ama bunlarda cok kullanışlı 😐bende iki arada bir derede kaldım
Ays0 Benimki de Kraft ama calipso elite 2 modeli henüz kullanmadım ama alanım müsait olduğu için kurulu duruyor evde üstüne birşey örttüm. Kalitesi kumaşı aşırı hoşuma gitti park beşik sevmeyen biri olarak
Dilekcnkn MotherofYusuf Yine bu şekilde ama çadırlıydı 5 yıl önce oğluma kullandım 3 yaşına kadar yattı halada yukarıda çatıda fermuar öldü tabi 😂 odadan odaya geçişleri zorluyor ama aşırı kullanışlı bebekken üstte büyüdüğünde aparatını çıkarınca daha rahat oluyor ☺️ Güle güle sağlıkla kullansın inşallah
Kubrabekir MotherofYusuf ben oğlumu 5 yaşına kadar nerdeyse onda yatırdım hala sapasağlam gayet güzel oda aldık paşama şimdi direk genç odası kızım hayırlısıyla bu beşiği kullanacak inşallah 😊