ZumrutHanim ya bende bikere yasadim acile gittim. Kadin beni o kadar guzel teselli etti ki.. korkma canim eger kotu bisey varsa ben sana uygun bisekilde soylicem ztn falan demisti.. bu cumle benim icin soyle anlamli daha oncesinde de ayni seyi yasadigimda rastgele doktora gitmistim cok korkuyordum ve dedim ki “hocam lutfen alistira alistira soyleyin kotu bisey varsa” doktor gerizekalisi da “benimle pazarlik etmeyin bu konuda, ben neyse onu soylerim direk” bu tarz tersledi durduk yere. Sonra o kadincagiz kendiliginden o sekilde soyleyince dedim insan olmak boyle bisey iste. Tabiki diger doktoru heryere sikayet etmistim cunku bastan sona kadar tersleyerek konusuyordu zaten sonrasinda yorumlari okudum ki herkes ayni seyi yazmis adamla ilgili. O doktoru da sikayet et, hem mhrs uzerinden hem halkla iliskiler birimine hastanenin.. ve birkac doktor sitesi var ya hani bir doktorun adini yazinca hemen cikan sayfalar.. ben normalde o adamin orda benimle oyle konusmasina asla musade etmez onu mahvederdim ancak o an icinizdeki korku oyle baska bisey ki dr un agzindan cikacak 2 cift sorun yok hersey yolunda lafina bakiyorsunuz. Ve gozunuz hic bisey gormuyor bebegim iyi olsunda ne olursa olsun gibi bir durum oluyor. O yuzdennorda bisey diyememenzi anliyorum cok normal. Doktorluk cok onemli bir meslek ama hamile kalinca anladim ki kadin dogumcu olmak bambaska biseymis. Her kelimesine dikkat etmek zorunda, annenin kaygilarini hafifletmeli ince fikirli aciklayici konusmayi seven sabirli olmak gerekiyor. Kadin dogumcu olmak icin kisilik yapinin musait olmasi gerek bence. Hergun onlarca hormonlari tavan yapmis ve hayatta ki en degerli seyi icin gelen kadin… illa ki farkli bir tavir takinmak zorundalar.