Kubraselamii13 Kmlltfy50 bende bugün kan tahlili için gittim fakat sağlık ocakları aştık vitaminlere bakıyormuş hepsini yaptırmadı bence direk dahiliyeye gidin
Kmlltfy50 Kubraselamii13 iki hafta once ozel doktoro gittim tahlilleri istedi elime istedigi tahlillerin kagidini verdi saglik ocaginda yaptirabilirsin dedi gittim saglik ocagina yaptilar doktoro goturdum sonuclari bende tokloplazma ve tam kan tahlilleriydi
edanurciftci aysessozer 6+3 te atışını gösterdi doktor duymak için erken demişti ama attığını görmüştüm çok duygulanmıştım suan 9 +1 insallah bi kaç haftaya gidip duyucam artık rabbim nasip ederse 😇
Zehrabggg aysessozer ben dün keseyi gördüm haftaya çarşamba kalp atışı için çağırdı yani nasipse 7+1de duyacağım🥰 Keseyi gördükten sonra kan tahlili istendi özel hastanede yaklaşık 295 tl tuttu
Fairymom aysessozer 5 haftalıkken ilk gitmiştim doktorum açtı çok düşk frekanslı ama oluşmuş bizede dinletti ama kesin 7 de gel tekrar bakalım dedi yani hem 5 hem 7 haftalıkken duyduk.
Hamsicik silacetinkaya merhaba 6+ 5 haftalıgım 4 . haftadan beri sürekli lekelenmem var ve ara ara kanamam oluyor kalp atısını henuz duymadım salı günü gideceğim 🤲🏼
Selocan59 Hamsicik düşük riski var dedi mi doktor genelde düşük riski olunca lekelenme oluyor benimde diger hamileliğimde 8 haftaya kadar lekenme oluyordu 7ci haftada kalp atışını duyduk
Anne_Ftm aysessozer 5.haftam ilk doktor kontrolüme gidicem birazdan kalbim yerinden fırlayacak sanki ne kadar heyecanlı bi olaymış bu..kalp atışını da duyarız ilk tekmesini de yeriz 9 ayda biter kucağımıza alırız Allahıma emanetiz hepimiz☺️🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Seragurkan Mnedmr açıkçası benden o kadar fazla tahlil istemedi. Sağlık ocağında yapılabilecekleri doktorum yazdı. Sağlık ocağınada yani devlette yapılamayanların tahlillerini ise burada yaptırabilirsin dedi. Onda kan ve idrar verdim 300 tl bir tutarla cıktım.