Failknr Mnedmr ben ilk sağlık ocağına gitmiştim aile hekimi gelmişken tüm testleri yapalım demişti. Sonra kendi doktoru a gidince zaten testleri yapmışlar bunlar yeterli tekrar yapmaya gerek yok demişti
Didem_k ilayda17 benim de normalde 9 haftalık ama gelişimde tam 7 haftalık. Daha kalp atışı göremedik alttan muayene yapmak istedi doktor ona da ben onay veremedim. Yarın tekrar gideceğim. Başka bir doktora gelişmelerden haberdar ederim
ebru23 Tugcegnc ya ben ilk hamileligimde 5 haftada gittim kese zor gorundu felan sonra 8 haftada gittim kalp atisi icin simdi ikinci hamileligim biliyorum kalp atisi icin gittim iste
Hemsireda Didem_k 6+4 ken duydum dr hic stres yaptırmadı beta hcg düzgün artmıştı çünkü merak etme sende duyacaksın ınsallah
Didem_k Hemsireda ben de duydum. Bebeği de gösterdi hoca kalp atışıda dinletti. Artık rahat ol dedi geç döllenme olmuş sorun değil dedi.
Ikomer22 Irm_brk12 merhaba ben özele gittim. Bayadır da instagramdan takip ettiğim bir doktordu. Belki başkası olsa kalp atışlarını dinlemek için bu kadar çaba harcamayabilirdi.