[silindi] 25 hafta da aşırı iştahsızlık yaşayan var mi başa döndük sanki kahvaltı bile zor yapıyorum aynı durumu yaşayan var mi?
miraninannesi1 [silindi] 32 haftalıkken yaşadım 3-4 gün bişey yiyemedm iki gün hastanede sabahladım ama benm durumum farklıydı ağrılarım çok fazlaydı yel girmişti
mucizem09_ [silindi] valla canim baslarda midem bulNiyordu yemiyordum simdi 22 haftayim istahsizim istah yok yani 😏😏
Fatma7666 [silindi] bende 22 haftadayım aşırı iştahsızlık mide bulantısı ağrılarım var perişanım 🤦♀️🥲
miraninannesi1 [silindi] Sağolun size de geçmiş olsun yani bu haftalarda genelde tersi olur daha çok yemeniz gerekiyor vitaminleri kullanıyormusunuz ?
[silindi] miraninannesi1 sadece demir takviyesi kullanıyorum sanırım bu gidişimde testler yapacak öyle demişti ne testi bilmiyrm sanırım şeker yuklemesiyyuklemesiyle ilgili
[silindi] mucizem09_ 20 haftalarda iyiydik iştah olarak ama şu 1 haftadir çok iştahsiizm en sevdiğim kahvaltıyı bile zoraki yapıyrm bebisler iyi olsun da herşey onlar için 🍓
mucizem09_ [silindi] valla basen havalardanmi diyotum yemesem yemicem tıkaniyorum hemen uzuluyorum bende zoraki yiyorum 😏
[silindi] Fatma7666 Ağrı eve oluyor arada bel ağrısı vesaire ama bulantı yok şükür ama iştahsizlik çok zor gerçekten geçmiş olsun umarım geçer