Denizzz88 Aysenurcevik evet bende de şimdilik yok ama sonrasında kilo verirken de çatlayabiliyormuş inşallah olmaz diyelim 🤷🏻♀️
Ysmn1907 ZGamze her gece yatmadan önce ve sabahları sürüyorum hemen emiliyor cilt tarafından ve hiç yağlı his bırakmıyor ilk aylar günde bir defa kullansanız yeterli onun dışında her banyo sonrası johnsons bebek yağı kullanın
RabiaDenis Kızlar ben 1. Ayda basladim lierac kullanıyorum gece yatmadan sıcak suyla masaj yaparak yıkıyorum gögüslerimi sonra çıkıp güzelce masaj yaparak kremi sürüyorum. Suan 18 haftaligiz. Bakalım nolcak
elifkurt96 ZGamze Kesinlikle Bio Oil yağı kullanın benim 8. Ayımın bitmesine 1 hafta kaldı maşallah hala çatlağım yok ve benim ikinci kutum iyiki almışım ve ben trendyoldan aldm orda daha uygun ml daha yüksek 🤗🤗🤗
Nursen099 ogretmenanne38 bende 32. Haftamdayım kakao yağı badem yağı sarı kantoran ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum karıştırdım hepsini henüz çatlağım yok inşallah olmaz da. Her akşam yatmadan sürüyorum. İlk hamileliğim bakalım sonlara doğru olacak mı ?
ogretmenanne38 Nursen099 bende her akşam sürüyorum ama genetik sanırım baya catlagim oldu 33. Haftaya giriyorum
neslicim ZGamze harika bir krem 4 de başladım şuan 7. Aydayım hiç çatlağım yok ve krem çok uzun süre gidiyor
Smasnturk ZGamze ben hiçbir kimyasal krem kullanmıyorum çoğunun bebeğe geçme ihtimali varmış, 29+2 yim şu an her gün zeytinyağ ike ovalayarak yediriyorum daha bir tane çatlağım olmadı. ( Ablam da böyle yapmıştı 2 doğum yaptı tek bir çatlağı yok )
Nazzlitekcan Glsm48 ben mantar enfeksiyonu için bile kullandım merhemini hamilelik döneminde artık yara olmustu onu bile geçirdi bence ise yarayabilir kızgın yağ yandığını geçirdi izi kalmadı cildi o kadar toparliyo
Ozge890 Dorduzlerim bende biol kullanıyorum ama bazen unutuyorum cok nadir sürüyorum yüze iyi geliyorsa bende deniyim elimde kalanlari
Nurcum Havva-61- canım bebe yağı tam içeriği konusunda ve işlevi konusunda çok şüpheli onun yerine hindistan cevizi yağı daha işlevli derim 👍
Nurcum Ben otamabalsam markasının hamile göbeği isimli yağını kullanıyorum. Normal krem ve yağlar gibi ucucu değil, tüm gün karnımda yumuşaklığı ve elastikiyeti hissediyorum. Tavsiye ederim
Puffymom ZGamze Lierac kullandım 31. Haftamdayım çatlağım yok. Şimdi bio oil aldım son haftalarda daha yağlı bir kreme geçmek istedim. Bakalım görecez son durumu
sena24 ZGamze hamileliğim 4. Ayından başladım lierac kullandım herkes çok önermişti ama İnan sabah akşam sürmeme rağmen yine de çok az bi çatlağım oldu belki daha fazlasını önlemiştir