Hatice-akyhrz Peki Hanımlar bu çatlaklıklar sonra geçmiyor mu kilo falan verince ilerde spor yapsak falan illa önceden önlemelimiyiz?
Feyza-nur Hatice-akyhrz yok malesef sporla geçmiyor ya kremler oda ile yararsa yada estetik olup yaptıracaksın
Ilkgozagrimmm Denizzz88 hindistan cevizini vucudunuza sürdükten sonra hemen kiyafetlerini giyiyor musunuz? Ben ne kadar beklesem bile kiyafetlerimi giydikten sonra elbiselerimde cok pis bir koku olusuyor.
Denizzz88 Ilkgozagrimmm evet genelde evdeyken sürüyorum ben pijama ev kıyafeti falan oluyor üstümde bi süre bekleyip giyiyorum ama kokusu geçmiyo tabi
SemanurKececi bestesmom maalesef bende hiç işe yaramadı ama benim vücudum çatlamaya çok elverişli belki o yüzdendir bilemiyorum açıkçası
Tugba_nuray ZGamze bende onu aldım bakalım iki ay olacak ama deri çatlamaya müsaitse genetikse en iyisi bile dayda etmiyo 😅 bende simitlerimde biraz var yine
seldaas ZGamze aynı sefa balsam vücut losyonu kullanıyorum 4. Aydan beri şimdi 5. Aydayım lieraca başladım. Önümüzdeki aylar bio oil almayı düşünüyorum. Her gün yatmadan tüm vücut bacak göğüs dahil kullanıyorum. zaten olmuşmş çatlaklarım var kilo alıp vermekten kaynaklı ama daha fazla olmasınu önlemek için. Bunlara da rağmen çatlarsam yapıcak birşeyyok😁
Serife1204 ZGamze lierac zeytin yağı tatlı badem yağı dönüşümlü kullandım hiç çatlağım yok 33+2 haftalığım
asllakts my_little_miracle bende hamileliğimin başından beri bebek yağı sürüyorum çok şükür çatlağım olmadı 7.ayımdayım.
Ilkgozagrimmm Denizzz88 ben de acaba markasindan dolayi mi oyle kokuyor diye düşünmüştüm. Sirf elbisede kalan kokusu yuzunden surmek istemiyorum 😑
Fatma272727 ZGamze 2.5 3.5 aylik arasi baslasan super olir daha catlaklar olusmadan ben madecessolun uzerine merhem tanimam iki tane dogurdum tek catlak yirtilma yok ucuncu de 3.5 aylik hamileyim 3 aylikken madecessolu kullandim
Csm Ben de 31. Haftadayım, 14. Haftadan beri Bio oil Himalaya nemlendirici(gratisten) Palmers(en memnun olduğum) Lierac kullanıyorum. Cok şükür su an hiçbir şey yok. Günde min 3-4 defa kalçalarıma, popoma, belime, göbeğime ve göğüslerime sürüyorum.
Zezz Nazzlitekcan benimde cok zor gecti gebelik egzama olustu 4 ay deli gibi kasindim heryerim yara oldu..sadece losyon veriyorlar..kortizon vermediler…kusmam bitmedi..2 kilo aldim kusmaktan alamadim gastrit reflum var bebek buyudukce mide agrilari şişme sikintili geciti..ama herseye ragmen anne olmak anne adsyi olmal harika herseye deger mevla herkese nasip etsin…onerilerinize kulak vercem
Nazzlitekcan Zezz egzama için sarı kantaron yağı denediniz mi? Yan etkisi yok ve cildi çok rahatlatiyo
SB_ Gururunannesi göğüs altımda var maalesef ama onlar nedense hemen 10lu haftalarda oluştu daha birsey kullanmaya başlamamıştım
Gururunannesi SB_ bnm de göğsüm berbat bir halde toplar damarlar kılcal damarlar hepsi o kadar belirgin ve etrafı o kadar çatlamış ki. Ama göbeğim de birşey yok inşallah da olmaz çok endişe duyuyorum. Ve bacak aralarında morumsu çizgiler ve portakal kabuğu gibi seyirmelee var
_unicorn_ Ela20 evet ama yağın kendisi kırmızı oluyor bekletince sarı kantaronu, yalnız aklınızda olsun tek başına yeterli değil yine kuru kalıyor. Sonuçta onun yara iyileştirici özelliği var kurutarak