Nurelf12 Kızlar geceden beri geçmeyen kemik ağırlarım var ara ara adet olacakmışım gibi sancım oluyor geçiyor rahmimde bazen batma oluyor şuan da da aşırı mide bulantım var Doğum değildir dimi 36+3 olduk
Firdevs1999 Nurelf12 ben 32 hafdalikken beri çekiyorum artık doğum olsun diyorum 39+5 bunaldım artik🤦 doğsun die yalvarıyorum dün gecede sancılarım oldu aynı böyle rahime analı yapdi çocuk hareket çok etti ciakack dedim doğum olacak kesin dedim ama gecdi sonra
Mom789 Nurelf12 bence biraz uzan yat sancini ağrıyı takip et baktın öğlene kadar geçmiyor bi acile git sanci acilma falan baktır
Mom789 Nurelf12 cok normal 😂 ben olsam bende korkardım 🙈 ay kız kalk bi hastaneye git ya ben kesin giderdim zaten durmazdım icim içimi yerdi
Nurelf12 Mom789 o kadar çok uykusuzum ki baygınlık geçirecem neredeyse o yüzden hiç gitmek istemiyorum sancım da azaldı gibi ama bulantım ve diz ağrılarım geçmiyor
Mom789 Nurelf12 iyi sanci azaldıkça unutmaya calis kafa dagit sen bence uzat ayağını yastığın üzerine hafif yükseğe ac bi Müge anlı kavga dövüş izle anında sanci falan kafandan uçar 😂 ben bu saatte doğuruyor olsamda izlemem lazım bu kadin bana terapi gibi geliyor 😂😂😂😂🙈