ideemirel Merhaba 29 haftalık olduk biz ve haraketlerini yavaş, durgun hissetmeye başladım. Doktorumuz zaten su azlığı olduğunu söylemişti, hızlandırmak için tatlı yiyip sola yatmaktan başka ne yapabilirim?
Asyavera ideemirel canım bir uzmana denk geldim instagramda şuan adını sayfasını vs hatırlamıyorum ama bebeğinize sarkı dinlenmekten çokkkk göbeğinizde elinizi düzenli ritmik bir şekilde şıklattığınızda size nasıl tepki verdiğini görün diye yazmıştı öyle bir dene istersen.Benim bebeğin hareketlerinde sorun yok ama denedik babasıda hep demiyor hemen tepki beriypr daha fazla hemde
doga21 Doğruluğunu bilmemek ile birlikte, burada yatmadan önce süt ve muz tüketen annelerin bebek hareketlerinin hızlandığına dair yazılar okumuştum, umarım işinize yarar🌸
ideemirel doga21 süt evet yarıyor ama benimki artık çok yavaş iki gündür muzu zaten asla ağzıma süremem böyle yediğim yaptığım an kıpır kıpır olsun istiyorum 😬😄 teşekkür ederim
Asyavera ideemirel O ritme alıştır onu sol tarafa yada daha net görmek için sırt üstü yat alışsın tepki verir hiç merak etme 😇