Sulearas 24 haftalık hamileyim korona oldum korkuyorum kızlar sadece koku ve tat kaybım var baska bi sıkıntım yok geciren varsa yardımcı olabilir mi ne yapmalıyım bebegimin hareketlerini ne sekilde takip etmeliyim
Seydaahmet34 Sulearas canım cok gecmıs olsun onvelıkle bol bol portakal mandalına tüket havuç suyu iç bebiş için. Hareketlerde normalse, sıkıntı yapma hiç
Beyza_ Sulearas beslenmeye dikkat edip bol sarımsak tüketin ve endişelenmek normal fakat moralinizi yüksek tutun bedeninize de bebeğinize de güvenin en önemlisi bu, bebişler çok güçlü, geçip gidiyor merak etmeyin :)
Minnosannem12 Sulearas bende şuan karantinadayim tad koku bendede yok geçmiş olsun öncelikle sirkeli su limonlu fln iyi geliyor ve portakal suyu meyve ye sürekli iştah olarak nasılsın ben yiyorum ama yediklerimin tadını alamayınca yiyesim gelmiyor eşim zorluyor bebek için ye diye 36 haftaligim bende 😔
Alyasati Sulearas Bende 20.Haftanstalten olmusdum Ve astim hastasiyim ama cok sukurler olsun birgun ateslendim Ve kemiklerim agridi ondan sonrada hic biseyim yokdu tad Ve koku almam üc hafta sonra ancak yeni yeni geldi
Sulearas Seydaahmet34 şuanda hereke edıyor cok tesekkur ederim 🙏 ama bu hatalarda belirsiz hereketler var ya I yuzden sorayım dedim
deryakircicek Günaydın canım ben de 20+6 günlük oldum ve karantinamın son günümdeyim hiç merak etme ilk 5 gün halsizlik olduk bol bol uyudum moralini yüksek tut ve bol bol su tüketmeye çalışın birşey olmuyor
Sulearas Minnosannem12 çok gecmiş olsun bende tatt yok koku yok aynı zorla yiyorum bebek için yiyorum havuc yiyorum bol bol portakal limon sıkıyorum karıstırp bir bardak içiyorum saglıkocagından coraspirin verdiler Allah biran once bu illetten kurtarsın bebeklerimizi korusun
Alyasati Minnosannem12 Ben almanyada yasiyorum Ve burda turkiyddeki gibi kesinlikle ilac vermiyolr duyduguma göre turkiyede Kac cesit ilac aliniyormus covid olunca ha hastanelik olununca Allah korusun o farkli hastanedesin ama evdekilere ilac kullanimi yapilmiyo bitek agrikesici Ben Onuda icmemisdim