tugbis06 Günaydınlar şu an 29+3 haftalık hamileyim. Hele bu gece hiç uyumadım. Ayaklarım yaniyor kessem yeridir.Bebeğimde çok hareket etti . Soğuk suda bekletiyorum ayaklarımı banamısın demiyor. Gözlerim yanıyor uyku yok yangıdan. Ne olur bir çözüm
Gayserili38 tugbis06 bende yıllardır ayak yanması var bi çözüm bulamadım hamilelikte daha kötü oldu soğuk su daha kötü yapıyormuş sıcakla yıkayacakmışın bide ben dayanamadım denedim ama patikle yada çorapla yatarsan yanmıyormuş ayaklar
badeilemerve tugbis06 30+2 yim ben de 27. Haftadan beri aynı şeyleri yaşıyorum çözüm olarak sabah 6 da uyanmayı buldum sabah 6 uyanıyorum akşam 11 buçuk gibi uyuyabiliyorum ancak o kadar uyku da yetiyor. Evet erken kalkmak da sorun ama en azından geceleri delirmiyorum artık valla ne yapayım 😔
Cdlmeryem Şu saat oldu hala uyumadım ve sebebi tam da yazdığınız şey ya ben de 27+5 teyim iki gündür yasıyorum bunu 🤦
tugbis06 Cdlmeryem benim gibi ayakta olan baya gebe varmış o saatte. En azından yalnız değilmişim. Şimdiden annelik başladı. Bebeğimede bişe diyemiyorum hareket et yavrum diyorum yalnız. Ne güzel tekmeliyorsun aferin bebeğim 😊
tugbis06 rukiyeeefeee zezeyyy niye bu kadar erken uykusuz kalıyoruz ki annelik kolay değil anlaşılan. 24.haftaya kadar çok güzel uyurdum hep öyle olcak sanıyodum
tugbis06 badeilemerve en azından uyuyabiliyormuşsunuz. Çözüm olsunda. Bende güya kendimi yorayım dedim daha kötü oldu ayakta kalıncada ayak şişiyormuş daha kötü yandı bu gece ayaklarım
Mercimekmom tugbis06 erken başlamış sizin 37 den beri şişiyorum ve yanıyorum 39 olduk ama uykuya hasretim
tugbis06 Mercimekmom işallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Zor vallagüya uyudum hava aydınlanırken tuvalete kalktım sonuç yine aynı ayaklarım yanıyor. Uyku uçtu yine.
Mercimekmom tugbis06 yıkıyorum 5 saniyede kuruyor ıslak bez örtüyorum buhar oluyor daha çok yanıyor şaştım artık
Gayserili38 tugbis06 huzursuz bacak sendromuda var canım bende ama ayak yanması yıllardır var bende şeker dediler baktırdım şeker yok kolestrol dediler oda normal
tugbis06 Mercimekmom neyse yalnız değilim 😊 eşimde diyor telefona baktın kaçtı uykun. Dertlerimi sıralayınca tamam o zaman dedi. Reflü oldum ayağım yanıyor bebek içerde parti yapıyor 😊 tuvalete kalkıyorum sık sık. Daha ne