Esmamina Merhaba arkadaşlar 34 haftalık hamileyim ve bir ay önce koltuk altında beze çıktı dr sormaya korkuyorum. Başına gelen varmı hamilelikte, geçici bir şeymidir ??
meraklianne1 Esmamina sağlık ocağında ki doktorda bakar ona ihmal etme benimde burnumda çıktı antibiotik kullandım krem kullandım geçmedi sonra gitti birazı kalanıda doğumdan sonra gider diye düşünüyorum yani inşaallah gider🥶🥶
zezeyyy Esmamina benim ilk gebeliğimde de çıkmıştı canım şimdi yine çıktı süt kanalları doluyormuş oda koltuk altında şişlik yani beze yaparmış doktorum söyledi doğum sonrası antibiyotik vermişti geçirdi
Esmamina meraklianne1 çok geçmiş olsun inşallah geçer canım benimki koltuk altıya kötü bişeymi die çok endişeliyim.
meraklianne1 Esmamina sağlık ocağında gösterdim ben sende sabah baktırabilirsin bide mesela tetenoz aşımın yeri düğüm gibi kaldı kolumda oda geçer önemli değil vücut tepki veriyo demişti seninde öyle bişeydir inşaallah ama ihmal etme derim 🌸
Esmamina meraklianne1 aynen canım cuma kontrolüm var sorayım bir doktora . Dediğin gibi hamileleik sonuçta bi tepki vericek süt kanalları faln düğümlenmiştir belki 😒
Esmamina zezeyyy cevabın için çok teşkkür ederim canım. Benimde ilk hamileliğimden doğumdan sonra yine aynı yerde olmuştu sğdım masaj fln geçmişti. Bu farklı sanki biraz bitaneydi bi iki haftaya iki tane daha çıktı. İnşallah süt kanallarıdır