öncelikle kızlar dogum yapacak olann herkese cok dua ettm tek avazda Rabbim kurtarsn🤷♀️🌺 4mayıs ta sahıra kalktıktan sonra nısanım geldi ama cok kücük bisey oldugu icin anlamdm nisanmı hemen post actım burdakıler yardımcı oldu . bekledım sabah 9 u zor ettm kahvaltı bile yapmadm heycandan. dus aldım dogru duzgun sancı yokken evden cıktım. hayatımın hatası oldu .sancıyı evde cekmeden gitmek. hastaneye geldim 3cm acıklık hadı dogumhaeye. oraya gecınce bastılar sunıyı 5 e kadar geldım sonra patlattılar suyumuu🤦🏻♀️🤦🏻♀️ahaaan ddm şehriban hadi baslıyon. sancılar 100lerde ama acılma 5cmden sonra daha olmadı.tekrar verdiler r sancıyı hala cık yok ben sancıdan delıye döndüm .kac cm diyom 5 diyıp duruyorlar meger bni gaza getrmekm içinmiş 😁 gece 12 oldı 1 oldu yokk benm dayanacak haşım kalmadı ac susuz gittim ordakı doktorun suyunu gizlice ictm bi yudumm😂neydim ama ıkınacak halım yoktu.ondan sonra saat 2 20 oldu bebegn kalp atısşarı yavasladı bnm acılmada oldu 9 cm .kosa kosa catıya aldılar doktprun biri karnıma basıp digeride kesi atınca .3.ıkınmada oglum kucagıöa geldi .Sükürler olsun ddm Rabbim sana . sonra tam tamına 17 dikis ile Hosgeldın isimsiz oglusım ♥️♥️♥️38+3 🌺🌺