Eyll1010 Kızlar 6+4 olduk bugün henüz kalp atışını duyamadım ama ara ara bi ufaktan mide bulantısı gelip gidiyor sizin kaçıncı haftada başladı bulantılarınız
Rabiabektas1 Eyll1010 6. Haftamda başladı bulantı kusmalar artık bir bardak suya hasret kaldım açım ama yiyemiyorum 12. Haftadayım hala devam ediyor
Minnakbiranne1 Eyll1010 tam net hatırlamasamda 5-6 haftalarda başlamıştı sanırım şimdi 9.haftadayım ve sadece çorbayla besleniyorum tek öğün. Asla acıkma yok sürekli bi bulantı hali mevcut yemek kokusunu geçtim yemekten bahsedilmesine bile tahammülüm yok
Zyneepemree Eyll1010 benim 12.haftadan sonra başladı şuan 18+2 yim hala devam ediyor prilam dr kullanmasam günüm kabus gibi geçiyor
Dnzmira24 6 haftalıkken başladı 17. Haftaya kadar çektim 😬 şu an 24 haftalık hamileyim ara ara bulantılarım var 😬 herşeyden tiksiniyor insan o dönemde en güzel kokudan bile 😄Allah yardımcınız olsun 🥰
citlenbigim2212 Eyll1010 6.cı haftamda başladı şuan 10+5 im halen devam ediyor ve artıyor giden 3250 gram
Nur8690 Eyll1010 6. Haftada başladı 13. Haftada bitti. Benii benden aldı resmen. Hamileliğimin en zor zamanlariydi
Minikbirdunya 5+4te hafif hafif midemde bi farklılık oldu 6da çok arttı.hala da kötüyüm 8.haftadayız ama ben her gün kusuyorum ilaçlara rağmen
Mervehtp81 Eyll1010 bende hiç mide bulantısı olmadi şükür rahat hamilelik geçiriyorum tek fark karnım büyüyor o kadar😂