Byby99 bünyeye bağlı biraz. Sonuçta kesi… şöyle söyleyeyim geçen sene sezeryan oldum tekrar hamileyim 17 mayısta doğumum. Normal doğum olucaktı her şey normaldi suyum geldi vs ama açılmam yoktu ve 3 cm de kaldı 12 saat deli gibi sancı çektim oturmayı geç ayaklarım gitmiyordu sancıdan açılma ilerlemeyince sezeryana alındım 12 saat sonunda. Bütün gün sancı Çek sabaha karşı sezeryana gir panik bir yandan stres ağrı acı bir yandan çok korkmuştum ameliyat sırasında sayısız sakinleştirici vuruldu sözde sağlık çalışanıyım bide ama panik işte. Sonrası çok rahattı hatırlamıyorum ilk anlarımı sakinleştiricilerden ilk temas ilk emzirme ama ağrı pompası takılıyor zaten 15 dk arayla basıyorsun serumun içine ağrı kesici veriyor otomatik o an ağrıyı kesiyor mu dersen 5 dk geçmeden basın dediğimi biliyorum 😂 ama asla o çektiğim sancının yanından geçemez tabi 🙄 bacaklarımı hissetmeye başlayınca daha bir rahatladım saat aralıklarını söyleyemiyorum çünkü fazla sakinleştirici çarpmıştı 😂 sondayı çıkarttıklarında daha bir rahatladım ağrım çok yoktu nerdeyse hiç yoktu hatta ilk kalkış zor mu zor evet ama o kadar korkulacak gibi değil. Çok korkmuştum anneme soruyordum birden mi kalksam yoksa yavaş yavaş mı kalksam daha az canım yanar diye. Oda garibim sen nasıl rahat edersen öyle yaparsın demişti ☺️ Birden kalktım çok fena bir baş dönmesi dışında rahattım sonra destekli şekilde kalktım hep sadece yatıp kalkarken canım yanıyordu ama dayanılmayacak gibi değil asla 🙅♀️ sadece ertesi gün gaz sancısı beni mahvetmişti her şeyi denediğim halde gazı çıkartamayınca kıvrandım 2 gün lavman yapıldı öyle rahatladım zaten kızım 4:03 te doğdu o gün içinde ayağa kalktım o gece ben koltukta bir ayağım altımda otururken eşim kızımla beraber yatakta yatıyordu gelenler nasıl sezeryan oldun sen dedi hep 😂 o yüzden sakın korkma 17 sinde tekrar sezeryan olucam bakalım bunda nasıl olucak ☺️☺️