Husna-35 bize doktor ameliyat olmadan imkansız olduğunu söylemişti çünkü eşimde çift taraflı varikosel vardı. Eşim hemen ameliyat olmak istemedi çünkü çok fazla şikayeti yoktu. Sadece 1 ayda başardık ve çok şükür yavrum şuan karnımda 8 aylık 😍 yaptıklarım sana da şifa olsun inşallah tez zamanda güzel haberlerini alalım 🙏🏻 öncelikle İbrahim saraçoğlu nun keçi boynuzu kürünü uyguladım eşime kendim de incir yedim her akşam. Aynı zamanda çakşır kökü aldım kendim rendeledim balla karıştırıp eşime sabah akşam yedirdim. Hatta keçiboynuzu özü de içirdim hergün 😄😄 evet biraz abartmış olabilirim ama insan o kadar çok üzülüyor ki her ay hüsran 😪 neyse konumuza dönelim.. Bunların yanında her ilişkiden sonra bacaklarımı havaya kaldırıp bekledim 15 20 dakika kadar bak en önemlisi de bence bu. Yumurtlama gününü iyi takip et o gün kasığında bir ağrı hissedersin Hamile kalmak için en uygun gün. Biraz uzun oldu umarım faydası olur eşine de sana da Rabbim bol şifalar nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evladınız olsun inşallah 🙏🏻😌