Kubra-mucize26 Arkadaşlar ben birşey merak ediyorum 4 ay önce kürtaj oldum pataloji birde hemotoloji bir sonuç çıktı ona INR değeri 0,98 çıkmış Trombosit 238 çıkmış Hemoglobin 11,6 çıkmış kan pıhtılaşma var mı belli olur mu
Astknme11 Kubra-mucize26 canım ınr testinde belli oluyor senin düşük değerinde nerdeyse yok pıhtılaşma
Kubra-mucize26 Astknme11 bir kaybım oldu benim kalbi durdu bebegimin doktoruma kac kere bakmasını söyledim bakmadı bile teste kan pıhtılaşma testi değil sandım ben bunu
Astknme11 Inr testinde belli oluyor birde pt zamanına ve aptt değerlerine bakılsa iyi olur gibi onlarda pıhtı ile alakalı
Kubra-mucize26 Astknme11 tekrar hamileyim korkuyorum biraz inşallah herşey güzel olur öyle rahatladım ki Allah razı olsun canım benim
Astknme11 Hiç düşünme canım alanda verende Rabbim ne kadar stres yaparsan o kadar etkilersin. Geçenlerde benim aptt falan 38 çıkmıştı mesela doktor bir daha istedi normale döndü çok şükür sende hiç dert etme canım güzel düşün güzel olsun kötüyü çağırma. Bu arada hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık 🙏
Kubra-mucize26 Astknme11 insallah bende rabbime sığınıyorum herşey ondan çok şükür her halimize sende hamilemisin senden neden istedi canim kan pıhtılaşması var kaç haftalıksın :) inr değerin kac
Astknme11 Düşük tehlikem vardı canım o yüzden yapılmıştı ama ınr bakılmadı sadece pt ve aptt çok yüksek çıkmıştı 15 gün sonra tekrar yapıldı normale dönmüştü şükür
Kubra-mucize26 Astknme11 çok şükür canım benim ilaç falan verdi mi coraaapirin çok duydum ben ne kadarliksin şimdi:)
Astknme11 Yok canım normale düştü zaten ilaç kullanmıyorum coraspirin kan sulandırıcı kan pıhtı olanlara veriyorlar ve iğnesini de oluyur ama bizde yok çok şükür 🙏