Gamze1duru Ara ara az az kanamalarim var doktor bebeğin eşi önde dedi ilişki ağır kaldırma yasak dedi yapmadığım halde hala kanamam var benimle aynı durumu yaşayan varmi napsam yukari çıkar yardımcı olur musunuz
sumeyyee28 Gamze1duru Bol bol dinlen canım ani hareketler yapma çok ayakta durma kendini yorma bol bol su iç
Safiye49 Gamze1duru iyi akşamlar cnm benim ilk çocukda bebeğin eşi öndeydi 53 gün boyunca kanamam oldu ve bebeği erken almak zorunda kaldılar 3ayda küvesde kaldı işallah sende geçer kendine dikkat et hep uzan geçmiş olsun canım
YuvarlanamayanPandaa Gamze1duru kaç haftalıksın canım 16 haftalıgım bu gün bana eşi önde dedii dr ama bir sorun teşkil edeceginş risk olacagı hakkında bişi demedi farklı şikayetimde yok anlamadım nasıl oluyor acaba bu
Gamze1duru sumeyyee28 istemeden anı hareketler yapiorum malesef yürüyüş falanda tehlikeli mi bu durumda acaba
Safiye49 YuvarlanamayanPandaa benimkinde 19.haftada Gamze1duru benimkide 19.haftada başlamışdı ama ben hastanede tedavi gördüm bebek doğana kadar
Gamze1duru YuvarlanamayanPandaa 14 haftalık benim doktor sezaryanla olcak doğum dedi ve kanamayı normal karşıladı sizde kanama varmı
YuvarlanamayanPandaa Gamze1duru yok o yüzden şaşırdım benim ikinci hamileliğim ilki sezeryan ama benim sorunum yok sadece agrılarım fazla oda eşi aşşagıda çok ayakta durma dedi böyle riskli birşey oldugunu bilmiyordum demedi de dr
Veraninannesi Gamze1duru bebeğin eşi aşağıda. Mı bebeğin eşi önde mi ikisi farklı bebeğin gelişimi nasıl?
YuvarlanamayanPandaa Safiye49 benım kanma gibi bir sorunum yok kasık agrılarım çok fazla oda eş aşşagıda çok ayakta durma dedi dayanılmayacak bir agrı değil tabiki ama gerildim şuan biraz
Gamze1duru YuvarlanamayanPandaa ağrım fazla olmuyor mide bulanti çok Bn De belki de benim doktorum beni panikletti bilmiorum hayırlısı Allah tan
Safiye49 YuvarlanamayanPandaa Doktorun dediğini yapın hep dinlenin zaten agrı olmuyo sadece kanama oluyo benimki tehlikeli olduğu için beni eve bırakmadılar daha önce 5düşük yaptığım için bence korkmayın sadece dikkat edin
YuvarlanamayanPandaa Safiye49 Rabbim sağ salim kucagına almayı nasıp etsin canım benim dikkat ederim şaşırdım biraz
Gamze1duru Veraninannesi eşi önde yani ilişki yasak dedi bebek iyi sadece çok kustgum için benle aynı olan gebelerden küçük galiba
Safiye49 Veraninannesi benim kanımda sorun.kanım bebekleri zehirliyordu ama çok şükür şimdi bi oğlum var ve ikinciye hamileyim
Veraninannesi Gamze1duru kustugunuz için değil bence vitamini önce plesenta alıyor bebek az besleniyor bu yüzden . Elektrkli süpürge sakın yapmayın uzanın hep ayakta duş alın .Rabbim bebeklerimizi bize bagişlasin amin inşallah
Gamze1duru Safiye49 SevcanahinBingl Veraninannesi evi temizliyom mecbur birde oturrark dus aliom teşekkürler daha dikkat edicem