bus91 ozge8693 son 1 ayda 2 kgaldım bn stresten yoğunluktan iştah kapanıyor canım öncesınde cok aldım ama
ozge8693 bus91 ben hep dikkat ettim yemedim içmedim resmen hamileliğimin tadını bile çıkaramadım ona rağmen 18 kg aldım son bir ayda ne olurum kim bilir 🥺
ozge8693 Minnosannem12 maşallah ya nasıl başardınız bunu ? Ya ben yemiyorum diyorum yalan söylediğimi düşünüyorlar. Halbuki yiyip içip alsam asla dert etmezdim. İnsan yemeden kilo aldığına üzülüyor ister istemez. Keşke ben sizin yerinizde olsaydım
ozge8693 Taze_gebe valla anlamadım gerçekten. Genetik diyorum artık başka açıklama yok. 57 kilo ile hamile kaldım en fazla 15 kg alırım diyordum 20 ye az kaldı ne yapayım artık su içsem yarıyor demek ki 🤷🏻♀️
2inciannelik ozge8693 merak etme güzel anne hepsi gidecek bebek doğduktan sonra 10 kilosu hastanede gidiyor . Tadını çıkar iyi şeyler düşün iyi olsun kilo ne ki . Gidiyor vallahi
Taze_gebe ozge8693 bebek sağlıklı olsun da verilir kilo öyle diyelim bak bişeyim ypktu 28haftada karnım mosmor çatladı o kadar krem yağ almama rağmen napayım dedim olsun değer yavrime 🤩
Minnosannem12 ozge8693 sürekli yiyorum bende ama sadce karnım var 😊 sağlıkla gelsinlerde kilolar gider canım ❣️😘
Hzl ozge8693 3 kilo almış olabilirim son ay toplamda 13 aldim doğum yapalı 10 gün olsun 4 . gün tartilmistim 8 kilosu gitmisti . simdi 12 gitti . ödem gitti herhalde ondan .
Tubasel5 35+5 Haftadayım şuana kadar sadece 6 kilo aldım son 18 günüm kaldı hergn tartılıyorum hep aynı bakalım alırmıyım 18 güne 😂
VeraVrea Tubasel5 3 aydır yatakta olmana rağmen bunu nasıl basardın 🥺 ben bacaklarımı tanıyamıyorum artık.. 20 gündğr yataktayım bir kilo almısım fakat aktif ayaktayken bile 10 kilo zaten almıstım simdi yatarak geçecek kalan üç ayı düsündükce 🥺🥺🥺🥺🥺