eda_mercan1 Aselhifa çok şaşırdım neden bilmiyorum ama benimde son regl tarihim 30 Mart 😂 erken gebelik testi yaptığımda çift çizgiyi gördüm hemen koştum doktora 😂 5 mm lik bir kesenin içinde ☺️ Umarım sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻
Aselhifa eda_mercan1 amin amin İnşaAllah keseniz görüldümü benım önumuzdekı hafta tekrar gidicem ozaman görünürmüş 🌸
CansuDRY Belginimm Ben evde tok karnına yaptığım sıradan kaset testle aşırı silik bir çizgiyle adetime 4 gün kala öğrenmiştim. Ertesi gün kan verdim 18′di değerim. Herkeste farklı olabilir tabii. Kullanılan kaset testlerin markalarına göre de çok değişiyor.
eda_mercan1 Aselhifa vajinal ultrasonla gözüktü bizimki 19 nda randevumuz var belki kalp atışını duyabilirmişiz ☺️
Bayanzeki ZelihaB pozitif canım gelen pembemsi lekeler de erken gebeliğin başında olan belirtiler korkmadan git testini yaptır bir sağlıköı olarak söylüyorum bunu
Bfduam ZelihaB var görünüyor, şimdiden hayırlı olsun bebeğiniz:) Inş sağlıkla ilerler, kan sonucunuda yaz:)
Bfduam ZelihaB ay canım benim ya, üzme kendini, kimyasaldan sonra kısa sürede hamile kalınıyor genelde, benim öyle olmuştu.
Bfduam ZelihaB öncesinde o, şimdi bu, önümüzdeki ayda inş sağlıklı gebelik olur inş:) Boş gebelik betayla mı anlaşılıyor?
ZelihaB Bfduam beta baya yükselmişti 3 binlerce falan çıktı 7. Haftam olmuştu ve hala kese yoktu afedersiniz alttan muanede belli oldu detaylıya falan girdim daha sonra hangi bebek varmı falan diye yoktu sonra betamda bi düştü bi yükseldi kürtaj oldum