Hbbsnplt Lili07 amin inşallah bebeğiniz erkek mi acaba benimki erkek o yüzden rose konusunda kararsız kaldim
Lili07 Hbbsnplt kız ama ilk çocuk. Aldığımı 2. Çocuktada kullanirim diye düşündüğümden biraz siyah mi olsa dedim. Sonra Rose daha havali hos duruyor dedikleri icin Rose karar verdim.Yani 2. Erkek olursada ondada kullanmayi dusunuyorum :D
Hbbsnplt PapatyaAnne_ anladım sizin bebeğiniz kız mı erkek mi pudra ya dönük olduğu için almayayım dedim
shinemuu alininannesiii Elegance ile cityi karşılaştırdım pek bir fark yok gibi gözüküyor. Elegance ta tutma kolu ayarlanabiliyor. City de ayarlanamıyor. Ve elegance biraz daha ağır sanırım.
yavrukom alininannesiii elegance almaya gidip başka markaya döndük kumaş kalitesini beğenmedik ince ketenimsi bişey bilginiz olsn
Symazturk alininannesiii ben ultimate aldım farklarını bilmiyorum ama aldığım araba çok güzelll çok kaliteli duruyor en uygun fiyata Hepsiburada da buldum ordan almıştım 1500 e. Bebişim doğmadığı için dışarda kullanmadık o konuda bi şey diyemiyorum henüz 🥰🐣