SSeymanr Kızlar gebelik zehirlenmesinde sadece ayakları şişip kötüleşen oldu mu yani tansiyon sürekli yüksek cıkarsa mı zehirlenme oluyor ? Ayaklarım fena halde şişiyor 3-4 gündür ayakkabı bile giyemiyorum 34.haftadayım normal ama bi yandan da korkuyorum. Ağzımda sürekli bi tuz tadı var tansiyonum normal ama. 🤷🏼♀️
Ege___Han SSeymanr Benim de tansiyonum normal ama ayaklarım acayip şişiyo doktora söyledim ayakta çok kalıyosundur dedi o yüzden idare etmeye çalışıyorum yine de sen bence bi doktoruna sor bunu en iyisi
irorkay SSeymanr şu an benim de 2 3 gündür ayak bileklerim şişiyor özellikle sol. Tansiyonum normal, ayakta da kalmıyorum neden oluyor acaba 🤷♀️
2prensesmom_ SSeymanr benimde tansiyonum düşük şuan 21+1 ayaklarım öyle şiş ki yürüyemiyorum doktorum jel verdi masaj yap dedi ayaklarını uzatıp yat ve bol bol su iç yapcak bişey yok dedi bastırınca çukur oluyor resmen
34_21_23 SSeymanr sadece ayak şişmesi normal çoğumuzda oluyor. Başka belirti eşlik etmediği sürece kötü düşünme
SSeymanr Ege___Han bende cok ayakta kalıyorum ondan mı acaba 🤔 doktora sordum normal demişti ama bilemedim idrar falan vermek gerekli mi acaba aklımda deli sorular 🙉
Derinin-annesi Zehirlenmede yüksek tansiyon,el,yüz,ayak şişmesi.Şiddetli baş veya karın agrısı mide bulantısı vs oluyor
SSeymanr Derinin-annesi Allahtan bu belirtiler yok neyseki 🤦🏼♀️ Ayaklarım Daha fazla şişip patlayacak diye korkuyorum artk ya cok tuhaf 😂
Derinin-annesi SSeymanr otururken bacaklarınızı kaldırım.Yani uzatın altınada bir yastık koyın.Bana doktorum normal pozisyonda oturmama mı söyluyor.Bende de ödem var.
SSeymanr Derinin-annesi bende otururken hep yüksekte tutmaya çalışıyorum ama illaki gün içinde hareket halinde olunca şişiyor geçmiyorda.🤷🏼♀️ Neyse daha kötüsü olmasın ne diyelim 🙏🏻
Derinin-annesi SSeymanr Doktorunuza soyleyin belkı varis corabı vs tavsiye eder.Benım kı soyledi istersen kullan diye ama dogumuma cok az kaldı zaten bu sıcaklarda ugrasmak istemedim.Gecmiş olsun🌸
SSeymanr Derinin-annesi ay cok sıcak bende giyemem galiba şuan bile şortla geziyorum evde 🥺 inşallah sağsalim kavuşalım da bebeklerimize baika bişey istemiyorum 🙏🏻🌸